Spodaj je filmska tema, kjer je nekaj citatov. Če se spomne vsak svojega najljubšega, in ga napiše tu, bomo imeli eno fajn zbirko... V spominu imam, da je Marcel Š. Jr. nekaj zbiral, pa ne najdem nič na spletu...
alibaba
Spodaj je filmska tema, kjer je nekaj citatov. Če se spomne vsak svojega najljubšega, in ga napiše tu, bomo imeli eno fajn zbirko... V spominu imam, da je Marcel Š. Jr. nekaj zbiral, pa ne najdem nič na spletu...
alibaba
To je pa easy:
There's no place like home. (Čarovnik iz Oza)
Love means never having to say you're sorry. (Ljubezenska zgodba)
Never say never again. (James bond)
Spoon full of sugar makes the medicine go down...(Mary Poppins)
Vanja
Sporočilo je spremenil(a) Vanja_v_ZDA dne 25. jan 2009 15:59:51
''Louie, I think this is the beginning of a beautiful friendship." (Rick (Humphrey Bogart) je to rekel Louisu Renaultu v Casablanci., meni pa je ostalo v spominu zaradi enega srbskega filma, katerega naslova se žal ne spomnim - mi kdo lahko pomaga?)
Pa vsi tisti v stilu 'Samo preko mene mrtvog', 'Tata, i ja bih - I tata bi, sine', 'Vozi, Miško!'...
Hehe
I'll be back (Terminator) ![]()
I'll be back ... (Terminator. Moja draga Vendelina, to je zate ... asociacija na Oh, my darling Clementine ...)
Sicer pa nekaj citatov: Neće zraka kroz Bošnjaka ...
Pa iz Maratoncev: Tko je vas poznavao, ni pakao mu neće teško pasti.
In legendarni citat: Prozor noćas mora pasti (Bitka na Neretvi)
Mamamia
mamamiaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Kruhove kroglice

Pohorska gibanica