No, mrjana24, vmes bodo maline, ribez, marelice, breskve, hruške, jabolka, kosmulje, josta,......pa potem še slive.......... Izbire za marmelado kolikor hočeš.........

No, mrjana24, vmes bodo maline, ribez, marelice, breskve, hruške, jabolka, kosmulje, josta,......pa potem še slive.......... Izbire za marmelado kolikor hočeš.........
No, jaz bi narezala suhe fige, najbrž bi jih prej namočila, na drobno, enako jabolka in skupaj kuhala. Morda bi bilo dobro najprej v malo vode pokuhati samo fige, da se zmehčajo, nato pa dodati jabolka in kuhati skupaj. Limonin sok in morda malo cimeta. Bolj eksotično bi bilo pa z malo rožmarina(brez cimeta, seveda). Sladkorja najbrž nič, ga imajo fige zadosti. Če bi bili koščki fig preveliki, bi pomagal palični mešalnik.
Tole je tako, na pamet, tako bi pač (in morda bom) naredila.
Torek
voda z mg in c vitaminom
Z: rženi kruh, pusta skuta s cimetom
M: sadni Ego Slim&Vital
K: zelenjavni riž, zelena solata
V: jajci na oko, zelena solata
Tudi jaz malicam iz preprostega razloga. Med zajtrkom in kosilom imam 7 ur razlike in nikakor ne bi zdržala. Imam pa tudi večerjo kasneje, šele okrog 20 ure. Res pa je, da grem spat okoli 24-ih.
Julijamarmelado iz pomaranč in suhih fig sem zadnjič kupila (od one hrvaške firme sms) in je enkraten... me res zanima, kako bi stvar izpadla z jabolki - povejte, prosim!
kozarec vode z magnezijem
Z: jogurt s figami, suhimi slivami in kosmiči
M: jabolko, navadni jogurt, kava bs
K: zelenjavna enolončnica, goveji zrezek, skleda solate (in malo tanovega pečenega krompirčka s peteršiljem
)
M oreški
V: pz rezanci z omako (čebula, fižol, 3 barve paprike)
Marjana, sem šla prav preverit: piše sadni delež 99%, delež sladkorja 1%... zame sprejemljivo ![]()
Dalea, če misliš da je problem s težo hudo resen, obisk pri zdravniku gotovo ne bo odveč... lahko povem le lastno izkušnjo, da ko sem hujšala z Montijem (po 1. stopnji), so šli kilogrami dol zelooo počasi, vendar pa zanesljivo, in potem so tam tudi ostali (do nosečnosti, no, ko je vendar zaželjeno, da normalno pridobiš na teži).
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Goveji golaž iz pečice

Rebrasti tulci alla norma z omako Arrabbiata Barilla