Jedilniki po montignacu

Tulka, hvala....Danes bodo pri meni za kosilo. Z: jogurt z ovsenimi kosmiči, kava bs, M: pomaranča, K: tunini polpeti, radič s fižolom, V: zelenjavna omleta. jana
navadna voda, sok 2 pomaranč Z: pirin kruh, lahek sirni namaz, kava K: tunini polpeti, paradižnik M: mandarina V: mleko z ovsenimi kosmiči Tulka, ti tunini polpeti so pa res okusni :) Lizzie

Z: navadni jogurt, košček graham kruha

M: kava, kaki

K: rižota (z napačnega riža), z grahom, šampinjoni, bučko in malo puranjega mesa, škafec berivke s fižolom

PM: dežnikarice z jajci

V: sadje z orehi

Da ne bo pomote PM = pozna malica

MM

PM je v enem drugem forumu 'prvo mletje'

Z: pomarančni pz muffini s suhimi slivami, activia

M: pest oreščkov

K: fižolova enolončnica s koščki belega piščančjega šinka (2% maščobe, če verjameš)

M: jogurt z žličko domače pomarančne marmelade sf

V: pz pica z bučkami, lahkim sirom, mocarelo, paradižnikom in papriko; ledenka

tulka
navadna voda, sok 2 pomaranč Z: pirin kruh, lahek sirni namaz, kava ... vse ostalo bo danes greh :) praznujemo rojstni dan :D Lizzie
Grešila sem včeraj, bom pa piazila danes: Z: naravni pomarančni sok in kaki, kava K: pečen piščanec, špinača in zelena solata M: kaki V: skuta, paradnižnik, paprika Migla

Včeraj:

Z: sadje, graham kruh s slivovo marmelado sf

M: kapučin

K: http://www.kulinarika.net/baze/recept.asp?ID=1423 tale "čorbica", ki sem jo malo priredila. Je pa odlična.

http://www.kulinarika.net/recept/sladice/Nadevana_pecen - spustila sem maščobo. Namesto meda sem dodala agavin sirup in med orehe pomešala žlico ovsenih kosmičev

M: kaki

V: začinjen popečen tofu

Danes:

Z: kivi, grški jogurt

K: goveja juha (brez zakuhe), prešpikana konjska pečenka v zelenjavni omaki, polnjeni šampinjoni, radič v solati

M: sadje z oreščki

V: pz šmorn

MM
Z: pz kruh, sirov namaz, kava K: zrezek, kisla repa in fižol M: kaki V: jogurt s sadjem Migla
navadna voda, sok 1 pomaranče in kivija Z: pirin kruh, marmelada BS, kava K: riž z zelenjavo (bučke, paprika, por, paradižnik) M: mandarina V: suhe salame, pršut, sir Lizzie

pomarančni sok

Z: opečen polnozrnati kruh z lahkim skutnim namazon

M: pz piškot, kava

K: pirini rezanci z bučkami

M: skuta

V: losos z narastkom iz brokolija in cvetače

tulka

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtrimljanka
malo za hecNikita2
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti