Jedilniki po montignacu

Adrijanam...jaz tudi komaj čakam breskve, nektarine ...Vmes med obroki pa tudi jaz, če je lakota, pojem kakšne oreščke, suhe marelice, slive ...Za večerjo pa poskušam jesti nekaj malega in lahkega, pa če se le da, da je obrok beljakovinski. Za brbončice pa kakšen košček temne čokolade. Mayisa.
hvala punce za nasvete, bom res naredila danes solato za večerjo, ker jih naravnost obužujem. Z: kellog's + mleko (nesramno so dragi a ne?) M: jogurt K: solata s piščancem M: jabolko V: solata- paradižnik+domači sir+čebula+bučno olje+kis joj komaj čakam večerje danes. Hvala! Marjanpn
Ker se šele 1 teden prehranjujem po montignacu, imam nekaj vprašanj s pravilnim kombiniranjem obrokov. So naslednje kombinacije ok? -sojini špageti z morskimi sadeži/tuno/lososom ? Če prav razumem naj bi bile sojine testenine beljakovine? -brokolijevi paketki: pirina moka, maslo (10 dag), skuta, brokoli? -pz palačinke (brez jajc) z bučkami in kislo smetano? Hvala! :) majacebelica
ampak punce...vem da naj nebi prskakovali obrokov, saj zato pojem kak jogurt ali pa pest oreškov...če bi bila lačna (ali pa če kdaj slučajno sem...) si privoščim kaj več ampak večinoma nisem lačna... pol pa s5 ne more bit tako hudo ne? :) joooj...tudi jaz komaj čakam na brskvice in nektarine...mmm <3 majacebelica... mislim da to predzadnje ne bo šlo... pirina moka (OH) + maslo (M) + skuta (B)... no ne vem, naj pove katera bolj iskušena... :) pa na koncu tudi...torej moka + kisla smetana... ne vem no, vsaj meni se ztdi, tudi jaz nisem ravno strokovnjak :) Z: 3 kivija + wassa kruhki + light namaz + svež paradižnik (komaj sem ga dočakala:)) M: suho tropsko sadje K: cvetačni pire z piščančjim mesom v smetanovo-gorčični omaki + solata iz doma kisanih paprik V: oreški + pomaranča mirelca
Jaz nazaj po dolgem času. z. pz kruh z lahkim sirnim namazom, čaj m.jabolki, kava k. testenine s paradižnikovo omako+jajčevci v.melona, jogurt z ovsenimi kosmiči lp, župca
Pozdravljene! Že kar nekaj časa vas berem in tudi sama bi se rada začela prehranjevati po Montignacu, vendar mi več nič ni jasno-ker sem še prebrala knjigo Zanima me kako je z večerjami, če sem za kosilo jedla npr: meso in zelenjavo, potem za večerjo ne smem beljakovin? Kako je nasploh z večerjami? V knjigi piše da če smo imeli kosilo iz OH z vlakninami, naj izberemo za večerjo beljakovinsko jed. Po drugi strani pa piše da naj OH z vlakninami omejimo 3-4x na teden. Zato mi nič ni jasno. Upam da ne boste jezne! Hvala za odgovor tarja2

tarja2, imaš zs.

tulka
z: pz kruh, jogurt m: jaboljo k: pz testenine, paradižnikova omaka v: jabolko Mizzi
Včeraj jedla zunaj.....sploh rajši ne povem, kaj sem jedla ..., Montija v glavnem ni bilo zraven, je ostal doma .... Danes pa čistilna včerajšnjih grehov .......predvsem z veliko vode, da odplakne še slabo vest. Mayisa.
kivi Z: pz kosmiči, posneto mleko M: solata (tuna, paprika, paradižnik), kapučino brez kofeina in sladkorja K: segedin V: jogurt Adrijanam

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtrimljanka
malo za hecNikita2
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti