Solata s polnozrnatimi peresniki, tunino in avokadom
| 8599 je napisal/a: |
| jože, tebi pa: ti oprostim, če ne veš kako je študirati, lahko tudi do takih izjav pride, kot jih imaš ti. 8599 |
Prvi dan si med nami, pa si dovoliš tako nesramnost! Svetujem ti, da namesto seminarske za začetek prebereš (in ga potem tudi upoštevaš) kak bonton! Mislim povsem resno.
In - konec koncev, če po 20 letih nadaljuješ študij, potem ne veš (to s svojim vprašanjem tudi jasno kažeš), kaj sploh pomeni študirati. Vsaj v zdajšnjih časih. In to očitaš ežoju, ki pravzaprav toliko in takih reči bere, da bi, če bi iz prebranega opravljal izpite, lahko več kot en faks (ob sicer končanih šolah) naredil.
rimljanka - zasebno mnenje
E pa *ebiga, ti ena številka, ti pa zares provociraš, Vendelina me pa nervira, ker ne izgubi potrpljenje s tabo, ti še kar neki razlaga, zdi se mi pa da zastonj. So vprašanja, na katera je možen čist simpl odgovor ( koliko je ura, kateri dan je danes..............). Na tvoje vprašanje, si dobila čisto v redu odgovore, vključujoč tudi moj prvi odgovor, če pa tega ne dojameš in se še kar neki repinčiš ( da nisi dobila odgovora v stilu: poišči diplomsko nalogo tega in tega in prepiši od 21 jo 31 strani ) potem ti lahko dam še en nasvet: opusti misel na študij, to ni za tebe.
ežojKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Solata s polnozrnatimi peresniki, tunino in avokadom

Grillita s čevapčiči na BBQ in grški način