Raca z rezanci na azijski način
Meni tudi odgovarja Nescafe, pa še ta ne vsa - tisti navadni, klasični mild mi je dober, kräftig mi je že premočan, če ga dam pa manj, pa okus ni pravi. Najraje pa imam tudi jaz Nescafe gold, Cap colombina al kako že, pa tudi ni za stran metat.
Sem pa zdaj odkrila Nescafe Cappuccino cremoso nesladkan, ga pa pripravim z mlekom in ne z vodo in ne dodam nič sladkorja. meni je zeloooo dober. Še boljši pa je, če mleko prej spenim - potem imam peno na kvadrat
.
Okusi večine drugih instant kav mi ne odgovarjajo (čeprav sem jih spraševala, če so dobre
)
lp
cervus| elaphus je napisal/a: |
| Sem pa zdaj odkrila Nescafe Cappuccino cremoso nesladkan, ga pa pripravim z mlekom in ne z vodo in ne dodam nič sladkorja. meni je zeloooo dober. Še boljši pa je, če mleko prej spenim - potem imam peno na kvadrat cervus [kaca] |
| Loni je napisal/a: | ||
|
| elaphus je napisal/a: |
Sem pa zdaj odkrila Nescafe Cappuccino cremoso nesladkan, ga pa pripravim z mlekom in ne z vodo in ne dodam nič sladkorja. meni je zeloooo dober. Še boljši pa je, če mleko prej spenim - potem imam peno na kvadrat cervus |
Ta je res dober, ja - jaz ga pripravljam z mešanico vode in mleka (pol:pol). In tudi brez sladkorja.
Me prav zanima, kako bi s škarjami tole odrezal stran
? Glede na to, da je treba zadevo kar fajn namočiti, da gre dol, pa še to v koščkih.
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Raca z rezanci na azijski način

Koruzna pogača, obogatena s kefirjem