| bannanna je napisal/a: |
Se strinjam, ker sama kafetjero za 6 komot stankam :) |
Nekaj podobnega je pri nas z džezvami za štiri osebe, zjutraj se skuha za vsakega ena taka in gre precej na knap, kljub temu, da skoraj žlica pokonci stoji ![]()
lp
mzm| bannanna je napisal/a: |
Se strinjam, ker sama kafetjero za 6 komot stankam :) |
Nekaj podobnega je pri nas z džezvami za štiri osebe, zjutraj se skuha za vsakega ena taka in gre precej na knap, kljub temu, da skoraj žlica pokonci stoji ![]()
lp
mzmJaz pa sem si kupila kafetierci (odstranjeno zaradi očitne reklame mod.2)
eno malo espresso (3 skodelice), ki je le zame.... rdečo!
in eno (na francoski potisk), v kateri v 5 minutkah postrežem kofe 4, 5 če je treba...in je stvar rešena.
Kava pa mi je najboljša Lavazza Espresso. Čeprav me mika tisti ročni mlinček...bom omenila možu, da mi ga kupi za obletnico![]()
Gurmanesse
meni je tudi lavazza super! je pa ceneje v lidlu kot na tej strani. ps je naključje, da vse tvoje najljubše stvari prodaajo v eni spletni trgovini in da je to eden in edini tvoj prvi post?
Kje v centru Lj ni lahko dobila poceni kafetjero?
Ne vem če je poceni ampak tam v starem mestnem jedru Ljubljane Pod Trančo je ena trgovina kjer prodajajo vse vrste kave in mislim, da imajo tudi kafetjere.
LP, Saša
| bela120 je napisal/a: |
|
Kje v centru Lj ni lahko dobila poceni kafetjero? bela120
|
Poceni kafetiere imaš v vsakem večjem supermarketu.
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Ploščati špageti Bavette z genovskim pestom, sušenimi paradižniki in cvetačo

Ajdov kruh z orehi