Moj domači kruh
| Vendelina jr. je napisal/a: |
| Jaz sem si tudi že kake alge in glino našpohtlala na obraz in kak jogurt na dopustu tudi. Pa če imam slučajno višek rumenjakov ali beljakov, ne sprašujem na netu, kaj naj s tem naredim (temveč vmasiram v lase). Ampak moja izkušnja gre takole: učinki v domači kopalnici še zdaleč niso primerljivi s tem, kaj nastane po eni uri masiranja obraza pa enem setu serumov ipd ipd in potem še dvajsetim minutam kombiniranih mask. Tista farmakokozmetika ima koncentrirane sestavine, ki so v raznih kumaricah in jogurtih in kosmičih bolj v sledeh kot v kakšnem resnem proporcu. |
Na obraz si ne dajem NIČ, in kadar kakšno srečam kozmetičarko je osupla, kakšno kožo da imam. Enako je z mojo mami, ki si je edino sem pa tja (beri: trikrat na leto) dala na kožo svežo kumaro ali panavadno mleko, pa ima kožo čudovito mehko in gladko.
Čimmanj packarije, pa bo tudi koža zdrava.
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Moj domači kruh

Hrustljava piščančja cezarjeva solata s polento