Pohorska omleta
| ZAČETNICA je napisal/a: |
| Meni je kozmetičarka rekla, da ta krema ni zame, da je za ženske po 30-em (jaz sem v zgodnjih dvajsetih). Sem se že enkrat zanimala zanjo, ker jo toliko zvezdnic uporablja.Morda kak nežen piling za vsak dan?Začetnica |
To je pa največja neumnost, kar jih je. Da krema ni primerna zate, ker si premlada. To je podobno mišljenje kot pa npr. pri preventivi pred koronarnimi boleznimi. Ne boš se čuvala takrat, ko te že infarkt, ampak je pametno kaj narediti prej. Enako pri kremah. Če so kreme kvalitetne in vsebujejo kopico antioksidantov, boš več naredila za svoje zdravje že v mladih letih. Ko bodo gube že pristone, si izgubila ta čas in je konec. Gub nobena krema ne izbriše. Zato uporabljaj kreme z antioksidanti (ja, to so tiste, na katerih piše 40+ ali 50+). Še bolje pa je, da se naučiš, kaj kakšna sestavina pomeni in potem sama na podlagi svojega znanja izbiraš kreme.
Kar se pa tiče EA 8-hour cream - polomijada. Navadna parafinska krema, mastna, ki pa jo prodajajo za velike denarje. Omislite si kaj cenejšega. Ne, da nima učinka, seveda ga ima, je hranilna, ampak po sestavi povprečna in nevredna denarja.
kar se pa tiče pilinga - "nežen piling" in "vsak dan" ne gresta skupaj. Najnežnejši so encimski pilingi (enega ima 100% Pure, enega Art Deco, samo tega se skoraj ne dobi več). Škoda. Potem so kislinski (ti so res okoli 20.leta še preveč agresivni) in mehanski (teh je pa kopica povsod po trgovinah - čisto po želji). Ampak ne uporabljaj ga večkrat kot 2x tedensko.
SonjaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Pohorska omleta

Zviti krofi