Palačinkina torta z malinami
hedonist, kaj klatiš o nekih posegih! Kdo se je pa kdaj kaj takega šel tukaj na Kulinariki? Na forumih nikoli. Poskušamo pa se držati nekih pravil, ki so tukaj že sprejeta in priznana in jih je treba uveljavljati.
Pod recepti pišemo na temo receptov - ostalo brišemo.
Klepetalnica...je povsem odprt kanal komunikacije, nimamo administratorji nobene kontrole, tudi nobenega loga. Jernej je to vzpostavil kot še eno možnost za povezavo med uporabniki - uporabljaj, če ti paše, sicer ne pritiskaj tistega gumba za klepetalnico.
Lastništvo portala pa...bah, ni vredno izgubljati besed...kot jaz vidim, samo skrb s serverji in delo.
LP![]()
Bojan AdministratorOpaaaaaaaaaaaaaaa, zdaj pa močno pretiravate, ustavte delo
Kdo je Bojan? Bojan je bog in tudi Jernej.
Je jasno, da smo enim bolj pri srcu, drugim manj, je jasno, da, če nekdo obogati stran z recepti s slikami in nenazadnje finančno podpira tole stran, da je bolj cenjen kot drugi, ki tega ne počne, kako si upate tako užaliti Jerneja in Bojana, ki toliko storita za nas, za vse NAS, zato da bomo uživali in nam bo lepo kot nam je..
Res si veliko upate, preveč! Včasih me je prav sram, da sem tukaj gor in, da berem take bedarije.
Anamarija
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Palačinkina torta z malinami

Lazanja z genovskim pestom, stročjim fižolom in krompirjem