(olivno olje) - (oljčno olje)
Ne bomo, ne bomo, proxima, vsaj ohrovt in koruzo poznamo (Zrno od frmentona je ja Tomšič napisal, no), pozdonkolo pa......pizdonkola je po googlovm mnenju regrat (menda tudi radič)......preživeli torej bomo, pa en bičikleto bomo spili, pa bo. ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
| proxima je napisal/a: |
| @strelka: pa ravno meni znani Primorci, vkljucno z meni najboljse znanim:)), so praviloma precej pasji na vsakovrstne drzavotvorne posege v jezik (qui si parla solo ______, vstavi poljubno glede na trenutni režim). In ce se olivo izzene izkljucno zato, ker je italijanskega izvora, potem je treba menda isto storiti tudi s polento, makaroni, spageti, njoki, tortelini... o mižerja nera, ostali bodo le se koruzni zganci in nezabeljen mocnik. lp, proxima |
Kapa dol za pronicljivost, predvsem pa za stil (slog?).
In kaj italijanski policijski inšpektor? Si nas pustila kot ribe na suhem. Mamamia
mamamiahedonist, o pizdonkoli je sicer že Rimljanka povedala (cccc, vse je treba prebrati), evo še link:
www.turisticna-zveza.si/naloge/trz">www.turisticna-zveza.si/naloge/trz" target="_blank">http://209.85.129.132/search?q=cache:tcsBaTh92cMJ:w
Lp
P.s. da se ne boste kregali, škrince nabašte v usta in tiho bodite! ![]()
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Izpostavljeno

Forumi (vroče teme)
| Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Video recepti

Pistacijevi cmoki s kadaifom in čokolado

Jabolčne rožice