Hm ... tujina ... hja ... tujina ... ubistvu je anketa namenjena za tiste, ki živijo v sloveniji ... torej ... mogoče res to nikjer ni napisano, ker sem pozabil povedat, ampak ok ... upam, da si potem izbrala neko opcijo v sloveniji - če si ti ta primer iz tujine.
Glede religije ... se mi zdi da vsi mal napačno gledate na to ... mogoče ni dobro postavljeno vprašanje ... jaz vas ne sprašujem, katere vere ste, ampak kašen je vaš odnos do religije ... ne zanima me a ste ateisti, agnostiki, ipd ipd., ampak kakšen je vaš odnos do religije. to je velika razlika ... zato tudi ni pomembno a vi vidte razliko med vero in religijo ... seveda je rezlika ... ampak tkole bi reku ... religija ima zadaj ponavadi neko cerkev ... vera je lahko v vse ... mislim da, tisti, ki veste, da obstaja razlika ste že vedeli kaj pomeni religija ... tisti, ki pa ne poznajo razlike, pa tako ali tako mislijo, da je vera = religija in da je to tisto, kar je v bistvu religija. Tako da ... mislim, da to ni večji problem - tudi zato ne, ker so ta demografska vprašanja že preverjena in so delovala na velikih vzorcih.
Sicer pa hvala za odgovore ... bodite pridni še tako naprej :)
fresher