Inteligentka, prosim preberi še enkrat zadnji odstavek, a se zavedaš kaj si napisala? Kar si izjavila je zelo, zelo žaljivo!
lp
P.s Nekdo reče, pa nikoli se ne spomenm: IMEJMO SE RADI!
Anamarija
Inteligentka, prosim preberi še enkrat zadnji odstavek, a se zavedaš kaj si napisala? Kar si izjavila je zelo, zelo žaljivo!
lp
P.s Nekdo reče, pa nikoli se ne spomenm: IMEJMO SE RADI!
AnamarijaEj inteligentka, kaj pa če bi ti spremenila nik, tale ti ravno ne paše?
ežojKje pa piše, da je treba za vstop v KulSlo obvladati slovenščino? Rajši berem zanimive komentarje v nepopolni slovenščini kot pa preveč inteligentna mnenja s slabim pravopisom ...
Še raje imamo pa kako dobro kulinarično debato, pa jih je zadnje čase bolj malo. Kaj ko bi vrgli kakšno o tem, kakšen čajček kaj pomiri živce?
Meni je pa v vsej tej štoriji najbolj všeč način, kako je kruhy sprejela dogajanje okrog "njene" teme. Bravo, punca, bi se lahko učili od tebe!![]()
![]()
![]()
Mene pa zanima, zakaj se tisti, ki tako in toliko pljuvajo po temle forumu in tejle spletni strani, sploh še gor oglašajo? Če je tako zanič, naj gredo pa na druge, ki so bolj prijazne, vljudne, slovnično dovršene, brez čustvenih povezav in kar je še podobne navlake.![]()
lp
cervusKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Jajčevci z rižkom

Čokoladni diamanti za valentinovo (čokolatini, truffli)