Indijska vegetarijanska skleda
Moji sosedi, ki ima najlepši vrt daleč naokoli, se je s paradižnikom zgodilo precej podobno
. Najbolj napadene rastline je kar cele populila, iz ostalih pa samo previdno odstranila črne plodove. Rekla je, da se z dotikom okužba hitro prenaša, zato jih ni niti privezovala, kar je imela namen... Poškropila jih je z mešanico mleka in vode, zdaj pa upa, da bo pomagalo.
Teka, obolele paradižnike morš nujno odstraniti, drugače boš ob ves pridelek ![]()
Moj paradižnik (plodovi) je ne srečo še vedno lep - ravno včeraj sem pobrala tri lepe zrele - kako je dober!
Prejšnji teden sem dvakrat škropila s čajem iz preslice, (vmes je sicer ves čas deževalo) in obrala bolne liste. Rastline ne izgledajo nič kaj oprimistično
... upam, da bo zdaj boljše vreme, da vsaj plodovi dozorijo.
| priv je napisal/a: |
| no tudi pri meni enako, v nedeljo še lep paradižnik ( že brez listov ),potem pa naslednji dan polovica plodov črnih. Tako da je tudi pri meni gredica prazna in tako da bom pač posadila kakšno solato oz. radič. Ali je še čas za kaj drugega? priv priv |
Kakšen nizek fižol tudi še lahko posadiš (berggold npr.).
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Indijska vegetarijanska skleda

Šahovnica