Moja rabarbara je pa bolj boga, sami listi so jo peclji pa tenki. ![]()
![]()

Fokača s paradižnikom in timijanom
Moja rabarbara je pa bolj boga, sami listi so jo peclji pa tenki. ![]()
![]()
| Teka je napisal/a: |
| Evo link! Poslušajte, strokovnjakinja svetuje kako pregnati, ali se znebiti, BRAMORJEV, KRTOV, POLŽEV , VOLUHARJEV in STRUN. Mogoče bo komu koristilo. http://tvslo.si/predvajaj/gost-prof-dr-alojz- |
Pozdravljeni!
Kupila sem jagode v Merkurju sorta Rosana. Posadila sem jih v okrogle lonce. Ampak nekaj ni v redu . Listje jagod začne rjaveti ob robovih in se širi čez cel list. Ta bolezen je napadla tudi male lističe in cvetove, ki so odgnali. A kdo ve kaj bi to bilo?
Tiste v vrtu pa so v redu, sicer ne iste vrste.
gobica1402| rimljanka je napisal/a: |
Ja, seveda je rabarbara za pobira nje, pri nas hkrati opravlja še funkcijo osrednjega elementa v vrtu, ko cveti. [nagelj] rimljanka |
Nočem več listov, je še teh odločno preveč. Ja, sicer je socvetja pametno odstranjevati. Ampak, meni je pač rastlina všeč, nisem samo v konzumentske namene je sadila.
| Majdina je napisal/a: |
| Yantares resnišno so te granule zelo učinkovite.Število polžev se je že v nekaj dneh občutno znižalo. Majdina |
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Fokača s paradižnikom in timijanom

Hačapuri - gruzijski kruh