Zelo lepo urejen vrt imaš.

Skutna pita
Zelo lepo urejen vrt imaš.
Mene pa spet bramorji ob živce spravljajo.Kar strah me je nasaditi papriko pa paradižnik, ker bo spet vse zginilo . No,da bi čebulo jedla ta žvad, je pa tudi meni nekaj novega meni.
Znanka je lani proti bramorjem uporabila entomopatogene ogorčice. Pravi, da so učinkovale. Letos tretiranje ponavlja.
Mogoče bo komu v pomoč: http://zelenisvet.com/kako-smo-ustavili-bramorja/
Anemiilat, jaz sem lani tri pakete solat žrtvovala za njih, saj so mi sproti pojedli sadike.
Pa mi je branjevka na tržnici svetovala naj zakopljem lončke. Tako sem zakopala 2 dcl lončke do roba z zemljo. Prazne. Ponoči, ko so se sprehajali so se ujeli v lonček. Nato sem jih likvidirala. Ujela sem jih 12. Tudi letos imam zakopane lončke, zaenkrat jih še ni.
Sporočilo je spremenil(a) Trixi dne 8. maj 2018 15:48
Ali kdo uporablja efektivne mikroorganizme?
Prosim za kakšno mnenje, komentar. Kje to kupujete in v kakšnih količinah?
Ja, ampak samo za Organko in pri kompostiranju organskih odpadkov. Svojčas sem jih uporabljala tudi kot škropivo a nisem imela možnosti primerjav, da bi lahko ocenila učinek.
Cila, hvala za odgovor.
Kje si jih kupovala za škropivo, v kakšnih količinah se jih dobi?
Zase delam bokaši in škropiva sama. Kje se dobi sestavine in pa tudi že pripravljeno škropivo ti napišem na ZS:
Tole je moj letošnji vrt

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Skutna pita

Polpetki iz melancan