Tina turner
Za enega ali za oba? Huda razlika, se mi zdi. Cene aranžmajev s prevozom so precej manše (na eno osebo), je to torej za oba? Potem še ni tako zelo veliko, pač Dedek Mraz in ostali možje samo in samo to peinesejo, poleg lepih želja......
350 EUR pride za oba, samo vstopnice. Pa saj bi šla v lastni režiji, lahko še kaj drugega pogledaš... Ma nevem no...Pa saj sem v življenju realist, sicer nimam takih hudih želja, rad dobro jem in kuham, pa se že kar konča, ne kadim, ne pijem, ne kockam, nimam (potratnih) ljubic...Sploh ne vem...
Hvala vsem za spodbudne besede...
peter
Sporočilo je spremenil(a) ibiza dne 19. okt 2008 07:02:05In kaj še razmišljaš, ibiza? Odloči(ta) se in - PIKA. Pojdita (lahko meni, ne gre za moj denar). Ampak, če bi si jaz kaj tako želela (in s tem ne bi ogrozila normalnega življenja, v finančnem in siceršnjem smislu) bi ne pomišljala in bi - šla.
Ko bo pa malo varčevanja treba, bosta pa lažje, z mislimi na koncert in lepo doživetje, to tudi storila.
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Izpostavljeno

Forumi (vroče teme)
| Kaj jutri za kosilo? | NENA58 |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Video recepti

Fini mini Bamboloni

Kruhove kroglice