Tina turner

Tako me ima, da moram mal pojamrat... Pa ne vem, 350 EUR pa ni malo denarja...Bi vi šli, glede na to, da je to ena mojih (najinih) največjih želja. Videti in slišati Tino v živo in umreti. KAJ NAJ NARDIM???????????????? Pa znam skoraj vse komade na pamet. Kaj..................

peter

Ibiza, po pisanju sodeč, nimaš kaj študirat. Pojdi, uživaj in pozabi na denar!

jasna
V živo je drugače, zato kuj idita in ... uživajta, naj ti nea bo žal za gnar. Pa še mene bota lahko spoznala, haha. Torej, če se vidimo, gremo na pijačo, ane? tumpika
Če je to ena tvojih največjih želja, si jo uresniči. tulka
Bom kar ponovila enako kot predhodnice. Če je to ena od tvojih največjih želja, in imaš možnost iti ne pomišljaj, samo pojdi. 100% ti ne bo žal, če pa ne boš šla, ti bo verjetno do konca življenja žal.....govorim iz lastnih izkušenj..... Follow your dreams....

Želja gor, želja dol 350 E, ma kaj so normalni? Kaj si se morda zmotil? Morda pa je le 35 Eur

Ibiza, ti pa nimaš skromnih želja....

Anamarija
Pozdravljena, jaz sem imela podoben primer spomladi...in nisem šla, mi bo še dolgo žal Priporočam ti, da pojdita-glede denarja pa-denar pride in gre ( ), spomini pa ostanejo za celo življenje. Lp tejka77

kot je rekla tejka77

mizarka
Saj Ibiza nima vseh želja tako dragih (a ne da ne?), sicer ne bi razmišljala o tem, naj si jo uresniči ali ne. Ja, za veliko denarja gre, ampak tudi za veliko in življenjsko željo. Spomin bo pa za večno. tulka
Se strinjam s tejko77 pojdi in uživaj. Milži
Ne razmišljat več :) o tem mislim! Midva s fantom sva si letošnjo obletnico tudi tako čarobno pričarala, res da je naneslo skupaj okoli 300€, ampak pozabila pa je ne bova nikoli.... in bi dala tudi kak cent več, če bi vedela da bo tako lepo. Ti samo pojdi, pa se slikajta na veliko, da bodo še malo bol barvni spomini! nitta

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Izpostavljeno

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?NENA58
MOJ vrtrimljanka
malo za hecNikita2
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti