Živjo punce!
Ko sem se pozanimala za knjižico, sem z osebo na oni strani še malo poklepetala in mi je povedala, da bodo jedilniki v knjižici zajemali tudi manj sladke kompote, tako, da veste, da delate prav!!!
Aiwa, obstajajo tri barve kozarcev za informacije: modra za splošno dobro počutje, zelen za hujšanje, rdeč za energijo. V navodilih piše, da dobi voda informacijo že v dveh minutah. Jaz imam samo modrega, ker stanejo od tri do štiri tisoč eden. Voda iz tega kozarca je dobra za vse: za pitje, kuho, umivanje, kopanje, za rože, živali. Glavno, da je nekaj informacij notri. Navadila sem se, da, ko kuham, zalivam s to vodo. Če vzamem s seboj vodo v steklenički, dolijem to vodo.
A sem lahko malo daljša z odgovorom , od kje izvira ta dieta? Bolje da ne, a !
Kanadski znanstveniki so več let raziskovali prehranjevanje ljudi, način prehranjevanja, kakovost, čas in tako so prišli do tega načina. Pomembno je:
-pravilno kombiniranje hrane ( nikoli mešati beljakovin in ogljikovih hidratov),
-natančen urnik prehranjevanja
--Pod pravilne kombinacije hrane sodi predvsem kombiniranje mesa in zelenjave in na drugi strani ogljikovih hidratov in zelenjave.
A bo dovolj?
Uživajte
Lp
Irena

Bolj enostavno in poceni ne gre