član od 20031057 sporočil
Aiwa, če bi blo po moje, bi morala shujšat 25 kg (88 kg pri 63 cm). Nekaj mi jih je ostalo od nosečnosti, nekaj že od prej. Ampak pravim tako: če pridem pod 70 kg, bo to neznanski uspeh!!!
Razmišljam počasi, da bom morala začeti na stran dajati denar, ki bi ga drugače "pojedla", ker ga bom potrebovala za nove obleke za poleti. Za jesen se bo pa dalo kakšne hlače skup vzet. To bo še najmanjši problem :)
Diete bi se rada držala čim bolj strogo, da bodo rezultati čim bolj vidni. Naj ljudje zijajo!!! ;)
Jst grem pojest še dve jabolki.
Mimogrede: jst sm pred leti živela 3 mesece od sadja, ko sem dvakrat temeljito prebrala knjigo od g. Wandmakerja: Hočeš biti zdrav? Proč s kuhinjskim loncem. V glavnem, on pravi, da več sadja ko poješ, več kilc gre dol, ker sadje vsebuje čisto vodo, ki raztaplja strupe, ki so vezani v maščobi in s tem tudi maščobe. No, nekaj v tem smislu.
Aiwa, kateri teden si že ti? Kako se počutiš? Koliko kilc je že šlo? Če se ne motim, sem nekje na forumu prebrala, da jih ne moreš zgubiti prav veliko (več od 10), ali se motim?
pozdravčki
Mojca Platinovsek