Ločevanje živil 90 dni

tema je zaklenjena

Spet nov dan. Danes imamo škrob. Kaj naj jem za kosilo? Sploh si ne morem zmislit kaj bi jedla. Ima kdo kakšen predlog? Aiwa
Živijo! Jaz imam pa danes sadje. Pa me zanima, če lahko jem tudi zelenjavo ali mora biti strogo sadje. Mislila sem recimo kislo zelje, čisto natur,ker moram za domače skuhat joto. Aiwa, za škrob sem skuhala pasulj( zame brez mesa, čeprav se je kuhal notri), naredila sem ga toliko, da bo še za moj drugi škrobni dan, ker sem ga dala v skrinjo. Če pomislim, da ga pred nekaj leti sploh nisem jedla, danes komaj čakam, da bo škrobni dan. Trenutno pa meljem jabolko. LP Rmeli
Kaj pa rižota z bučkami in rdečo papriko, ali pa z jurčki, zraven pa skledo solate. Pa fižolova juha ali lečina z veliko zelenjave, mogoče še sojina omaka notri. Ne vem, zakaj imate take probleme s kuho, saj so jedi čisto vsakdanje, samo, da ponavadi ni krompirja, kruha in mesa, ki smo ga navajeni.
Sem pozabila, zelo dober je tudi ješprenj, samo, da je brez mesa in fižola, notri pa veliko zelenjave od korenja, paradižnika, čebule, zelene, paprike, lahko tudi brokoli ali cvetača.
Njam, njam,..tortica, pa še malo čokolade, za desert pa en Mozart. Oh, kako so lepi ti sladki večeri. Pravzaprav je res čudno, da hujšam ob teh dobrotah. Na vagi je pokazalo 73 kg. Danes sem v živo govorila z gospo, ki ji do konca manjka en teden, do sedaj je izgubila 15 kg in pravi, kako je bilo lahko. No, je to dobra stimulacija? Čauči Irena
Na škrobni dan se lahko je tudi prebranac, tisti od Ete v konzervi je brez mesa. Pa še dober je (ga prej nikoli nisem jedla). Lp, Asja
kdo ve kaj o 90 dnevni ločevalni dieti Branka A. Popovič
Branka, to je to, o čemer poteka pogovor v tej temi. Lp, Asja
Dobro jutro dekleta! Kako smo? Pridne? V soboto naj bi imela sadni dan, ampak to meni ne znese. Tako da sem imela kar post. Raje ne jem nič (lažje zdržim) kot da malo sadja pojem im me matra, da bi nekaj oreng pojedla. Včeraj sem imela beljakovine. Danes pa škrob. Sem si naredila mehiško solato pa torilije bodo zraven. Mnjam. Se že veselim, da domov pridem. Pa ti rmeli? Gre dobro? Nataška? Lp Aiwa
Ja kr gre sicer sem malo zbolela tako da gre še lažji ker mi ni do hrane ko sem bolana. Dobra stran bolezni..... Natasa

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Tema je zaklenjena, zato vanjo ne morete več pošiljati sporočil.

Izpostavljeno

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtrimljanka
malo za hecNikita2
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti