Kaj danes delamo?
Tumpika, potem sva se pa danes za malo zgrešile. Jaz sem bila točno ob desetih s Poseke dol.
Pred kosilom (glavnino so naredili drugi, orade - divjake...) in po njem sem bila pridna, sem pospravila "shrambo" oziroma največji kuhinjski element, zmetala proč nekaj vrečk, polnih žužkov in moljev, vse sem si na novo zložila, moža mimogrede opozorila, naj me vsakič, ko mi pride na misel, da kupim še kakšno vzhodnjaško začimbo, tresne po roki, ker imam takšno zalogo, da bi še kakšni restavraciji koristila...Potem je pa samo rekel: Pa več kuhaj...
Zdaj grem čitat.
mamamiaJa, Veri, kolo je lahko zakon. A kako naj otrok na kolo da še polno potovalko trenirk in tenis copat, pa po hudo prometnih ulicah brez kolesarskih poti, v jeseni, ko so dnevi kratki in v temi v mesto in nazaj? Saj, ko so dnevi lepi, gre amapk v jesenskih že lepo hladnih dneh razgret iz telovadnice na kolo in v temi in hladnem vremenu domov?
Drugo so tečaji, ko potebujejo le knjigo.
Je pa res, da smo eni komot eni pa malo manj. Jaz sem zelo, priznam.
Glede kolesa me je pa vedno nekaj zanimalo: a se med vožnjo, poleti na primer, ne spotiš? Kako potem v službi delaš z ljudmi, če se spotiš, kar se jaz, ko kolesarim, če ni tuša, da se umijem in preoblečem? Prešvicana pa res ne bi sedela v precej veliki pisarni z več sodelavci. Ker moja sodelavka krepko smrdi po potu, ko prikolesari, jaz pa to nebi....
Mamamia
mamamiaVroča si, punca
O, to bo pa ena šundrasta nedelja, s punči doma. Jaz sem danes "uživala", cel dan sem imela pidžama party, sama sem bila doma, zafiksana z Lekadoli, čajčki... Ma 3 dni početja nič je moj maksimum. No, saj zvečer smo z Nejcem in Maticem že svinjali kuhinjo, jutri bomo pa degustirali. ![]()
![]()
Lajf se spet začne, seveda pri meni s supergami na nogah, pa fajn drušno.
Loni MakaroniKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Izpostavljeno

Forumi (vroče teme)
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Video recepti

Poke skleda z lososom

Čokoladni eklerji