Kaj danes delamo?
Lenarim do onemglosti (ežoj, mislim nate!!!); na kosilo gremo k mami, tako da ne kuham, pospravljat se mi ne ljubi, hčerko sem odpeljala v mesto, ker dela nekaj preko študenta, mož je v savni, sin še spi, kavo s taščo sem že spila, zdaj malo krožim po kulinariki, vmes si pa delam zabeležke za jutrišnji delovni dan, ker moran oddat zasnovo nekega novega projekta; torej je to lenarjenje le pretveza oziroma "mozak na paši", da se mi lažje ideje utrnejo...
Ni ga lepšega od lenobne jesenske nedelje...
mamamiaDanes smo se naspali. Bilo je super, ker je bila ura šele pol osmih, ko smo se iz sobe zvlekli.
Moj je šel po kruh, bejbi sem spekla šmorn.
Dobili smo obiske. Bratranec je pripeljal svoj naraščaj pokazat. MMMMMMM kako je lep. Me kar prime, da bi še sama imela enega takega dojančka.
Sedaj gremo na vikend, malo na zrak in na kosilo. Še dobro da sem včeraj skuhala veliko obare, da bomo danes samo pogreli. Nato bom pomila posodo, .... Doma bo šla bejba spat, popoldne pa še malo ven na zrakec, zvečer pa bomo delali knjigobubo. Mogoče ša kaj polikam, pospravim, pomijem,...
Zvečer pa bom z mojim gledala TV. Po dolgem času, si bom vzela prosto (ne bom šla na čvek
).
Aja, pa še marmelado moram v kozarčke nalit
.
Prijetna nedelja je in bo.
| morska medvedka je napisal/a: |
Zvečer pa bom z mojim gledala TV. Po dolgem času, si bom vzela prosto (ne bom šla na čvek
|
![]()
![]()
![]()
| tadeja 13 je napisal/a: |
| Jaz sem pa danes celi dan lenarila, o kako je bilo lepo, bom še ponvila. tadeja 13 |
Včeraj sem te oponašala, pa zato nimam slabe vesti. V soboto sva z mojim žagala drva od jutra do pozno popoldne in če človek ni vajen veliko delati, ga to ubija
Hec, prav lep športni dan sva imela (je rekel, da ga še nobena ni peljala v drvarnico na zmenek
Revež še ne ve, česa vse se ima še za bati...![]()
Lep dan in veliko se smejte ![]()
| tumpika je napisal/a: |
| Mamamia, jaz te po 3-kotni jasi išem, ti pa doma lenuhariš. Ka se to pravi? tumpika |
Se pravi, da pridem kdaj drugič...ko ne bom lenarila.
Kaj praviš na nedeljo, 2. novembra, pri MArjanu na kavi, okoli pol desetih?
Mamamia
mamamiaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Izpostavljeno

Forumi (vroče teme)
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Video recepti

Lazanja z jajčevci, genovskim pestom in češnjevci

Cvetačna juha s popečenim kruhom