Slana pita (Salty pie)
Amisliš, da so ženski zaradi barve? Meni se ne zdi, danes praktično nosijo vsi vse, tako pač je. Jaz sem jih imela v vijolični barvi, to so bili res ženski.
Glee plačila in dostave - kopirano z njihove strani:
Kupec izbere vrsto, barvo in velikost blaga. Pred oddajo naročila pregleda nakupno košarico izvede morebitne korekture in potrdi naročilo. Po potrditvi nakupa uporabnik dobi preko spletne strani elektronsko sporočilo, da je bilo njegovo naročilo v spletni trgovini Army-shop.si sprejeto. Če/ko ponudnik prejme potrdilo o plačilu po predračunu, pošlje uporabniku po elektronski pošti obvestilo o plačanem naročilu z informacijami kaj je kupil, znesek plačila in predvideno dobavo naročila. Blago je odposlano. Plačilo naročila po povzetju. Naročeno blago je bilo poslano po pošti kot odkupna pošiljka. Cene navedene na spletni strani ne vključujejo poštnine, ampak le-ta za promet znotraj Slovenije znaša 4,39EUR za pošiljko. Pri prevzemu paketa se prav tako zaračunajo stroški bančnega nakazila, in sicer 0,96EUR. V kolikor vsi naročeni artikli niso dostavljeni v eni pošiljki, krije stroške naknadnega pošiljanja ponudnik.
Loni Makaroni
Če se prav spomnim, je bila hčerka v četrtem razredu osnovne šole, ko je bilo nujno treba kupiti bulerje Dr. Martens. Sploh ne bom pisala, kaj sem si mislila o njih ob nakupu. Čez nekaj časa sem obula te njene "obupne, težke" čevlje, da vidim, kako se moj otrok muči, ko hodi okrog v takih čevljih.
Ne boste verjeli, od takrat si kupujem te čevlje. V omari imam več kot deset parov. Letos mi je hčerka iz Londona prinesla tri pare. :)) Tako kot je napisala Tigris, so neuničljivi, moji prvi so stari že več kot 11 let in ko dežuje, obujem prav te, ker jim voda ne pridega do živega.
barbara9
| SMILE28 je napisal/a: |
| Še ena informacija: v trgovini Master of Metal v Koloseju NIMAJO bulerjev, imajo pa jih v trgovini Master of Metal v Ledina centru v Lj. SMILE28 |
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Slana pita (Salty pie)

Ploščati špageti Bavette z genovskim pestom, sušenimi paradižniki in cvetačo