Smrekovi vršički
Pikiicaaa,
kakšen sirup si privošči, boš videla, da zna bit življenje sladko :)
jasnaAja, pa še to - jaz kar domačo smreko friziram. Daj mi svetuj, pikiicaa, katerga kmeta naj za dovoljenje vprašam :)
jasna| pikiicaaa je napisal/a: |
| pa še nekaj bi rada predlagala, naslov teme SMREKOVI VRŠIČKI nikakr ne spada v forum OSTALE TEME, naj lastniki tega foruma malo premislijo kaj se v bistvu v tem forumu svetuje... Po eni strani je tole nasvet, po drugi je recept (eno plas sladkorja (ali medu) eno plast vršičkov, koliko časa se pripravlja (40 dni na soncu-na oknu) se precedi itd.... tudi druge teme so zelo pomešane in zmešane. Jernej bi si lahko ogledal kakšen drug forum, kjer je vse lepo popredalčkano tja in tam kamor paše. Pa brez zamere pikiicaaa |
Pikiicaaa, v katerem gozdu te pa lahko srečamo![]()
| pikiicaaa je napisal/a: |
| če mački stopiš na rep seveda zamijavka.Zakaj bi pa lepše povedala kot sem, meni je čisto v redu, če pa ti v življenju vse v celofan zavijaš, ti pa ni pomoči. pikiicaaa |
| frina je napisal/a: |
Pri nas nismo nikoli delali tega sirupa. Iz dveh razlogov: nadomestili smo ga s sirupom iz suličastega trpotca, ki se zakolje v zemljo. Drugi razlog pa je upravičen strah pred besnim lastnikom smrek, ki jih skubimo in jim jemljemo letne podaljške. Zaradi škode. Nisem prepričana, vendar se mi zdi, da sem slišala infomacijo, da je odtrgovanje smrekovih vršičkov nedovoljeno. F r i n a |
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Izpostavljeno

Forumi (vroče teme)
| Kaj jutri za kosilo? | NENA58 |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Video recepti

Šahovnica

Domači sladoled za vroče poletje