Plačilo vrtca

tema je zaklenjena

Rimljanka, ji gremo na obisk? Jaz bi sicer raje šla v službo na obisk. Bi vprašala, če lahko dobim njeno delovno mesto in njeno plačo in obljubila, da moj nivo komuniciranja ne bo tako nizko padel... klavdija
s takšnim znanjem, kot ga hoče nam prodati nikakor ne bi delala v troizmenskem delu! klavdija
Punce moje, ne spuščajte se na Melin nivo in ne odgovarjajte na njene poste. Pa saj vidite, da je škoda izgubljati besed. Jelenckova

..........................pa kaj je narobe z ogledovanjem jošk natakaric............ saj jih same ponujajo na vpogled.

ežoj
niste se spustile na moj nivo ampak še nižje, meni ne pridete niti do kolen. jaz vsaj imam službo, ne živim na tuj račun kot ve "gospodinje"... samo ljubosumne ste ker meni uspeva tako delat kot biti na razpolago svojemu otroku...pa stanovanje imam tako čisto da bi lahko s tal jedli meli79
govoričenje v prazno, bla, bla, bla KDOR DOSTI GOVORI NIČ NE NAREDI!!! Si boš lohku zapomnla to??? Bertulina
KAJ TOČNO? ZJASNI SE meli79

Meli... adijo!

MM
ADIJO TUDI TEBI meli79

ežoj je napisal/a:

..........................pa kaj je narobe z ogledovanjem jošk natakaric............ saj jih same ponujajo na vpogled.

ežoj

Cila

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Tema je zaklenjena, zato vanjo ne morete več pošiljati sporočil.

Izpostavljeno

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Venturini
MOJ vrtrimljanka
malo za hecNikita2
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti