17. jul 2008 11:19
Zvončica kam greste kampirat?Kajti tudi mi smo pod borovci na Malem lošinju.Oziroma bomo. Lep sončen dan,ki naj bo vsak dan nasmejan! Vanilija76
17. jul 2008 11:19
Zvončica kam greste kampirat?Kajti tudi mi smo pod borovci na Malem lošinju.Oziroma bomo. Lep sončen dan,ki naj bo vsak dan nasmejan! Vanilija76
17. jul 2008 11:25
Moj "glavni" dopust je pa že mimo. Pri nas (z enim že odraslim otrokom, ki ima že svojega partnerja in ne živi več doma) pa prakticiramo pribl. takole: pozimi vsaj 5 dni smučanja, lani prvič skupaj s tamladima, je bilo super, tako da bomo to v bodoče ponavljali, nato prvomajski dopustek, ponavadi s prijatelji (letos morje), junija greva vedno z možem sama za en teden, ponavadi kam ven, julija kak vikend v hribih, avgusta greva same s hčerko na babji dopust za par dni, septembra spet par dni v kakih toplicah, nama je všeč v Prekmurju, kjer se da tudi fajn kolesarit, oktobra imam ponavadi par dni dopusta, ko imamo trgatev - in tako se zame zadeva več ali manj zakjuči. Skratka, jaz grem raje večkrat po malem, kot pa enkrat za dalj časa, saj se mi zdi, da celo leto čakaš na tisti glavni dopust, ki pa vedno kar prehitro mine. Vanilija, Vida, Anitram in vsi, ki vas dopust še čaka - uživajte maksimalno in si naberite novih moči in energije!!! neny111
17. jul 2008 11:30
Za nami so trije tedni potepanja po Iranu, kar je glavnina letošnjega dopsuta, po 10. avgustu pa pride na vrsto še 14 dni morja, tam nekje od Istre do Kvarnerja pa do otokov srednej Dalmacije, kakor nam bo v glavo pihnilo. Mamamia
mamamia
17. jul 2008 11:33
jst sm pa že dobr mesec in pol na dopustu in vam povem, mi je prou luštn :) do septemra se bom lepo spočila, pol pa iskanje nove službe ![]()
Midva nisva ljubitelja, plaž, sončenja .... tko da si vsako leto privoščiva malo daljši dopust v srbiji - kjer imamo prazno hišo, ki vsako leto čaka samo nas :) in vsake toliko še obisk afrike, kšna tunizija, turčija ......
Vsem ki vas dopusti še čakajo, želim da maksimalno uživate
![]()
17. jul 2008 11:50
Za Vanilijo76: gremo v Vodice pri Šibeniku, moj stric ima hišo dol in dvosobni apartma z veliko senčno teraso je naš v tem obdobju že 13 let. Na plažo se sicer vozimo v kemp Tisno (se splača). Zvončica
17. jul 2008 12:03
Naslednji petek odpotujemo na Korčulo v Prižbo....mir, sonce, kristalno smaragdna voda, pečene ribice, bevanda....... Vsem želim lep dopust. mišika
17. jul 2008 12:06
Mamamia in kako je bilo v Iranu?Verjetno fenomenalno.Ti kar malo zavidam....
17. jul 2008 12:21
| vanilija76 je napisal/a: |
| Mamamia in kako je bilo v Iranu?Verjetno fenomenalno.Ti kar malo zavidam.... |
Ja, natanko tako, fenomenalno. Tisto ruto človek kar odmisli oziroma se navadiš nanjo, ker te vse drugo tako prevzame. Država, vredna obiska, tudi zavoljo predsodkov. In na vsakem koraku se vidi, da Iranci niso Arabci pač pa arijci. O lepoti tamkajšnjih žensk, prijaznosti in odprtosti velike večine ljudi se da govoriti ure in ure, njihova zgodovina je pa tako ali tako zgodba zase...
Če se ti kdaj ponudi prilika za obisk, jo zgrabi z obema rokama. Se da za malo denarja veliko videt in doživet, tudi nekaj stikov imamo spodaj.
Mamamia
mamamia
17. jul 2008 12:25
Predvidoma v ponedeljek odrinemo za dobre tri tedne kampirat na Lastovo, otovorjeni s potovalko knjig zame in hčerko ter čolnom in ribiško opremo za sina in moža. Komaj čakam jutranje kopanje, kuhanje pod oljko, "izležavanje" v mreži ter večerne sprehode v selo. Pa še glasbeni festival bomo spet ulovili! mamaF - Mojca
17. jul 2008 12:25
Jaz imam tudi še ta teden dopust. Pa sem se v KulSlo prijavila:) Sicer pa smo bili en teden na morju, pa če bo zneslo, bomo konec septemra šli še za en teden na morje ali pa v toplice. LP, Janina JaninaCKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Piškoti z ovsenimi kosmiči in kokosovim oljem

Azijska solata s kozicami