17. jul 2008 16:02
A je bil Mate Dolenc tisti, ki je tako lepo pisal o Biševu? Ali sem jaz kaj pomešala?
Mamamia
mamamia
17. jul 2008 16:02
A je bil Mate Dolenc tisti, ki je tako lepo pisal o Biševu? Ali sem jaz kaj pomešala?
Mamamia
mamamia
17. jul 2008 16:07
Mate Dolenc, darling, nič nisi pomešala. Vendelina jr.
17. jul 2008 16:11
MamaF, tista s karnevalom pa sploh ni slaba. A v Ubliju še vedno cigarete prodajajo večinoma na pošti, ker jih v trgovini takoj zmanjka? Vendelina jr.
17. jul 2008 16:56
Nisem ziher - v "starih časih " smo jih kupovali v JNA hotelu, zdaj pa v trgovini v selu-lani nisem niti enkrat ostala brez. mamaF - Mojca
17. jul 2008 17:04
| mamamia je napisal/a: |
A je bil Mate Dolenc tisti, ki je tako lepo pisal o Biševu? Ali sem jaz kaj pomešala? Mamamia mamamia |
17. jul 2008 17:32
| ZAČETNICA je napisal/a: | ||
|
17. jul 2008 19:08
letos nama kaže bolj slabo. sem skoraj v novi službi in ne bom dobila dopusta. bova pa za vikende hodila kam bližje. če pa ne bo nič s službo pa greva kam v severno dalmacijo oz. kamor naju bo pot vodila z šotorom in spalko. tanjaj
17. jul 2008 20:07
prvi del dopusta je že minil; bili smo na morju v Baški bilo je super. V ponedeljek pa gremo na kolpo v Vinice. Lp mamazeljka
17. jul 2008 20:12
Bili smo en teden v Egiptu, sedaj pa nas pričakuje Pag za 3 tedne. Gremo v Povljano. Komaj čakam, da malo odklopim. Lep dopust vsem, ki odhajate.
17. jul 2008 20:38
Pletem mrežo za naslednji dopust na Lastovu
, se mi zdi, da se je "pajek" že skoraj ujel...
Biševo je pa tudi ena taka čudovita reč! Še posebno na oni strani otoka, ki gleda proti Italiji. Sem bila lani tam na enodnevnem potepanju oz. ogled "modre špilje" + kopanje na tisti odštekani strani. Že kar nekaj let tam v eni zabačeni kučici v miru letujeta šolski sindikalist in hči nekdanjega predsednika države. Mora bit užitek tam 100/uro, posebno pod večer, ko imajo tiste čudovite zalive samo zase...Jaz pa si bom povratek na Vis tudi zapomnila...smo se z eno "prdalico" peljali, valovi pa skoraj do lune
...še dobro, da tista fajn zadeva iz rožičev, ki dobro dene za želodček, takoj zagrabi...
Sicer pa grem jaz letos ponovno tja, kjer je "un zgoraj" rekel lahko noč, torej na Dugi otok.
Ognjič ![]()
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Zviti krofi

Slivove rožice