14. jul 2008 9:17
Sojini polpeti, zelenjavni zrezki, njoki, pommes frites, kruh in solata, pohana polenta andreja č.
14. jul 2008 9:17
Sojini polpeti, zelenjavni zrezki, njoki, pommes frites, kruh in solata, pohana polenta andreja č.
14. jul 2008 9:21
rezine popečene polente ... velikokrat v dušene bučke zmešam polnozrnate testenine. macadamia
14. jul 2008 9:27
KetyP je napisal/a: |
Še eno vprašanje v zvezi z bučkami... Sosedovi imajo zdaj velik pridelek teh zelenih, a se jim reče "zukini" bučke? No v glavnem, vedno sem jih jedla samo take majhne, ko so cele dobre. Od sosedovih pa zdaj dobivamo kar velike in debele in se mi ne zdijo dobre... Do katere velikosti so te bučke torej dobre za uživanje (strupene najbrž niso, imajo pa drugačen okus). lp KetyP |
14. jul 2008 11:26
pečen krompir, pire krompir, tenstan riž
marelica
14. jul 2008 11:57
Sirove torteline. Taia
14. jul 2008 12:26
Večje bučke (ki so včasih prave buče) lahko pripraviš enako, kot manjše. S tem, da jim jaz obvezno izrežem semena (mi niso dobra) in tako dobim kolobarje, ki jih ali dušim ali pa paniram. Za prilogo pa tako kot ostali... največkrat krompir, špageti,... Dostikrat pa kolobarje samo začinim (sol, poper, česen v prahu) in jih v vroči ponvi (z minimalno olja - par kapljic, kot za palačinke) popečem...Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | Nikita |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Veganski narezek z nachosi
Raca z rezanci na azijski način