9. jul 2008 13:01
Jaz po uradni doktrini spadam med podhranjene, pa ne pridem blizu.
Jaz po uradni doktrini spadam med podhranjene, pa ne pridem blizu.
Oni na sliki od Blažke sigurno! Okoli pasu pa s palcem in sredincem
9. jul 2008 13:28
Hej!
Jaz pridem s sredincem in palcem okoli zapestja???
Pri nas v pisarni smo probale, celo ena punčka, ki je na meji podhranjenosti, nobeni ni uspelo... : )
Je pa res, da paščki ne pristajajo na vsak gleženj, pa tudi vsak model čevlja ne. Jaz v kakih zgledam solidno, v kakih super, kake pa samo nazaj na polico odložim, :).
lidka
9. jul 2008 13:36
A zdaj ste si pa objemale gležnje, namesto da bi delale???? Ups, sorči, naredila tajpfeler in narobe napisala prste. Pravo je palec in sredinec. A zdaj pa pridete okoli? Se že lažje diha, a ne....
9. jul 2008 13:42
Hm, jaz pridem okoli zapestja s palcem in mezincem, pa še imam več kot cm "viška", okoli gležnja pa mi natanko tisti višek manjka.
9. jul 2008 21:53
Atina, meni tudi! Res zanimivo.
jasna
9. jul 2008 22:19
| Vendelina jr. je napisal/a: |
| ... (razen, če nima orto prekratkih prstov). .... Sporočilo je spremenil(a) Vendelina jr. dne 09. jul 2008 13:38:44 |
10. jul 2008 17:41
Za vse ki rabijo nova sončna očala: od jutri naprej ima optika Clarus med 10 in 40% znižanje, odvisno od znamke. Baje pa bodo avgusta še bolj razprodajali. Sem bila danes v Mb, pa bom raskirala iti v Lj. Je dosti večja izbira. jassKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Mehiške taco košarice

Bruschette s paradižnikom in kumarami