9. jul 2008 8:27
Prav posrečene ste s temi čeveljci. Mene pa zanima, če so tudi sončna očala na razprodaji ?
9. jul 2008 8:27
Prav posrečene ste s temi čeveljci. Mene pa zanima, če so tudi sončna očala na razprodaji ?
9. jul 2008 8:30
lucka52![]()
![]()
jasna
9. jul 2008 8:32
gaja, tole je pa bila telepatija...pravkar sem iskala po googlu, kdaj so razprodaje za sončna očala in naj ne bi bile pred koncem avgusta
9. jul 2008 9:14
Ja, verjamem, da to ni poceni špas. Sploh, če imaš malo dioptrije se ni za igrati z neko plastik-fantastik varianto. gaja 1
9. jul 2008 9:19
Gaja 1, optika Clarus v BTC-ju ima 10 % znižanje, večje pa bo konec julija. Jaz sem lansko leto kupila 40 % znižana sončna očala - izbira je bila res ogromna. Popust je veljal samo za plačilo z gotovino. Lp, elba
9. jul 2008 9:23
...konec julija se že lepše sliši....
9. jul 2008 10:36
ponedeljek, 14ega, jaz sam doma, babe na morju, bom šel tehnične zadeve kupovat (za denar, ki ga od babnic prišparam, hehe) http://kaspersky.ucinkovit.si - Naj AntiVirus
9. jul 2008 10:58
No blažkaa...kje se torej dobijo tile fukiš čevlji s peto? Meni pa so všečni! Iskra
9. jul 2008 12:43
Iskra, jaz sem tovrstnega fukiš orodja/opreme videla v večini Lj. štacun s čevlji. Nekaj sem ga tudi kupila....
9. jul 2008 12:59
a sploh komu uspe s palcem in kazalcem okoli gležnja?Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Bučni mufini s kremastim nadevom

Njoke s feta sirom, bučkami in pečenim pršutom Anton