Hojla.
Ali je potrebno podtaknjence namočiti v prašek za hitrejšo ukoreninjenje ali ne ????
Hvala vsem za odgovor
GOGICAHojla.
Ali je potrebno podtaknjence namočiti v prašek za hitrejšo ukoreninjenje ali ne ????
Hvala vsem za odgovor
GOGICAŠkodilo ne bo, čeprav bi bilo dobro vedeti, o katerih potaknjencih govoriš.
| kozamurnik je napisal/a: |
| Tisti prašek je pa za moje pojme bolj lari fari. Sem naredila preizkus in ni bilo nobene razlike med potaknjenci, ki sem jih namočila v prašek in tistimi brez. |
Če je pravi za prave potaknjence nikakor ni lari-fari, vsebuje ustrezno kobinacijo rastlinskih hormonov, ki pospešujejo ukoreninjanje. Na podlagi enega poskusa ne moreš delati posplošitev. Seveda pa uporabljamo prašek samo za potaknjence, ki jih damo v prst, v vodi se učinek praška izgubi, ker se v vodi razprši in njegova koncentracija in več omembe vredna.
Vsak po svoje pač.
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Rižek v poletni solati

Slana pita (Salty pie)