Ja, madonca...se mi zdi, da bo treba kakšne kondicijske treninge pred takšnimi srečanji delat, da lahko človk potem vse to dohaja...Zakaj ste pa tako hiteli??? ![]()

Schwarzwald kocke
Ja, madonca...se mi zdi, da bo treba kakšne kondicijske treninge pred takšnimi srečanji delat, da lahko človk potem vse to dohaja...Zakaj ste pa tako hiteli??? ![]()
Štorklja, če pogledaš prvi video, tisti ta bolj resen, je Jade čisto na koncu v temi. V glavnem, ko boš zagledala nekaj lepega ustavi se
![]()
![]()
jade bejži, štorklja te išče ![]()
![]()
, se mi zdi, da še ni opravila s teboj.
Štroklja ne ga biksat.
| jade je napisal/a: |
Štroklja ne ga biksat.
|
ta je dobra ![]()
Katera gospodična je pa tista, ki pravi, da gre ljubezen skozi želodec? Pa tista, ki je pri mizi z ananasom in se simpatično zasmeji? Pa tista, ki na koncu stoji z rimljanko, v taki zeleni jakni? Pa gospodič, ki je dobil šalčko?
pusti jade pri miru in raje odloži našega otročička. Že cel teden zamujaš pri naših "tamladih"
Najprej dokončaj obljubljeno, potem pa letaj kjer hočeš.
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Schwarzwald kocke

Ocvrtki s sirom in salso verde