Aja, pa tudi časopis je pred objavo dolžan preveriti v uradnih listinah, če je oglaševanje dovoljeno.
F r i n a
Gratinirani fuži s sirom in pršutom
Aja, pa tudi časopis je pred objavo dolžan preveriti v uradnih listinah, če je oglaševanje dovoljeno.
F r i n aPetra1,
Frina bo tega, se je že javila. Ostale lahko pa ti, bomo vsi veseli!
A vidiš, z dobro voljo se da vse zmenit, a ne!![]()
Petra1, ta tema je vsaj toliko vredna ogleda kot tema o Big Brotherju in turističnih destinacijah. Predvsem gre za opozorilo pred nevarnostjo.
Družba, v kakršno se uvrščam, mora na svoj način pomagati tistim, ki zaradi različnih omejtev niso sposobni prepoznati nevarnosti.
Če ne bi imela toliko znanja o tem področju, bi se mi zdelo,da z oglasom ni nič narobe.
Zastopala ne bom nikogar, da ne bi še kdo meni pripisal kakega koristoljubja, ker bodo za pregon poskrbeli uradni organi, pa tudi moji kolegi pri tem ne bodo nič zaslužili.
To je pač moj skromni prispevek k izboljšanju te družbe, ki temelji na takih malenkostih. Petra1, če pa se tebi zdi to predrzno, potem pač drugače gledaš na ta svet. Imaš tudi možnost,da klikneš Jerneju in mu poveš, da naj temo zaradi neprimerno zaklene.
F r i n a| Petra 1 je napisal/a: |
| nekulinarična tema......ampak vredna ogleda, ker se nekaj dogaja......ostale se milo rečeno briše! Redki izbranci lahko počnejo vse, objavljajo ...zakaj?..... spet moje mnenje???? |
Katere nekulinarične teme, vredne ogleda se pa briše?
Kateri so redki izbranci, ki jim je vse dovoljeno?
Seveda je to tvoje mnenje, ti si ga napisala, kajne?
| frina je napisal/a: |
Pri presoji, ali ima kdo obrt,torej s.p., ali ne, štejejo samo uradne evidence Obrtne zbornice. F r i n a |
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | Venturini |
| malo za hec | sijasaja |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Gratinirani fuži s sirom in pršutom

Mini čokoladni hlebčki