25. apr 2008 13:48
Jernej, dokler me nisi posebej opozoril na tisti dve točki, sem mislila, da je neka grafična napaka!
25. apr 2008 13:48
Jernej, dokler me nisi posebej opozoril na tisti dve točki, sem mislila, da je neka grafična napaka!
25. apr 2008 14:11
Ufff, to pa ne Bojanu povedati ;-)
Jernej - Urednik Kulinarične Slovenije
25. apr 2008 14:28
Grafična napaka, joj prejoj, pa ne pri Bojanu, no, pa pri Jerneju..............................Mijan, saj ju menda ja poznaš......
Lušni so albumi, ja, pa enostavni za uporabo.
25. apr 2008 14:31
Enostavni predvsem za ustvarjanje, saj smo naredili nekaj revolucionarnih reči. Pa več o tem, ko se odpravijo vse napake
Ne vem če veste, ko odprete eno sličico lahko s smernimi tipkami levo in desno se sprehajate med njimi, ni potrebno zapirati vsako in odpreti nove.
![]()
Jernej - Urednik Kulinarične Slovenije
25. apr 2008 20:20
Spoštovani, vedno znova nas razveseljujete in razvajate, zato se zahvaljujem prav vsem udeleženim za kreativnost in ustvarjalnost na tem forumu. Še naprej vam želim, veliko dobre volje, veliko smeha in poljubov z okusom po karamelah. fuksija
25. apr 2008 21:58
Kaj naj rečem... Zakon!! Jelenckova
25. apr 2008 22:04
Superca! Pohvale vsem, kateri imate "prste" zraven :) Neroli
25. apr 2008 22:27
Kje ta novi album ?Se mi zdi da ga na mojem računalniku "ni" Engie
25. apr 2008 22:44
Engie, spodaj desno pod 10 zadnjimi mnenji o receptih.
26. apr 2008 6:23
Engie upam da si našla... tudi jaz sem enih 10 minut prav čukasto gledala v ekran, ker jih nisem našla ![]()
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Svedri s parmezanovo kremo

Palačinkina torta z malinami