Ja, kobra1, kar preseneti nas in - pridi, saj veš, kako je tam lepo in prijetno, pa še družba, ki bo in vreme, ki bo lepo....................

Bowla s kozicami
Ja, kobra1, kar preseneti nas in - pridi, saj veš, kako je tam lepo in prijetno, pa še družba, ki bo in vreme, ki bo lepo....................
Nisem nikjer napisana, ker bolj švoh kaže, vsaj glede na trenutni kaos v mojem življenju. In mislim, da se bom šla crkljat domov.
Loni MakaroniMene pa zanima, ali je potrebno darila čimlepše zaviti ali jih spet zavijemo samo v časopisni papir?
kačaovčka: pribor (plastika, papir), sarvieti in vrečke za smeti so v moji režiji ;-) Zato nič skrbeti. Prinesi le kakšno posodico, če bo kaj hrane ostalo, da se da odnesti domov. Noži za rezanje bodo tudi, deska tudi, saj je gor koča, ki smo jo "zakupili" za ta dan in je na razpolago.
Mize bomo zjutraj postavili. Nič skrbeti. Tudi jaz sem bil le erkat na takem srečanju, ker je bilo do zdaj le enkrat tako "masovno" srečanje
Pred 2 leti v Peklu.
kača: Veš da ne vem kako smo imeli zadnjič? A v časopisnem papirju je bilo? Ja res ni treba da je ne vem kako zavito, saj je tako ali tako odvije. Tudi ni rojstni dan tako da je časopisni papir čisto dovolj. Ta darilca so mišljena kot razvedrilo, ne kot breme tistega, ki jih prinese. Zato predlagam kar preprosto.
Loni: Pocrkljamo te lahko tudi na Kopitniku ;-) ![]()
Jernej - Urednik Kulinarične Slovenije
kača, ha, ha, sem pozabil, da smo tako naredili...dobra ideja, dajmo spet tako narediti! Torej darilca za tombolo zavijamo v časopisni papir!
ovčka, za vse, kar si napisala bo poskrbljeno: Jernej je v nabavah za plastične kozarce, pribor, vreče za smeti(ki jih bomo ločevali), serviete. Za odložiti hrano bo dovolj prostora in površin, če bo potrebno kaj na hladnem spraviti tudi, saj imajo odlično hladno klet.
Ne obremenjujte se s preveč hrane...ker če vsak prinese le približno zase...bo ravno prav, ane? S tem, da bomo "menjali in na vse kraje pokušali!" ![]()
Bojan AdministratorKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Bowla s kozicami

Bučna juha s kokosovim mlekom