| čoko je napisal/a: |
| Poskusi pritegniti pozornost na kakšen manj vsiljiv, pa bolj prijazen način, gotovo te bodo imeli ljudje rajši. |
Stavek za dol past
![]()
| čoko je napisal/a: |
| Poskusi pritegniti pozornost na kakšen manj vsiljiv, pa bolj prijazen način, gotovo te bodo imeli ljudje rajši. |
Stavek za dol past
![]()
"Tu smo res razdeljeni v dve ekipi in tega ne more nihče zanikati. Določeni bodo vedno vlekli skupaj, kajne... žalostno, res..." Tudi meni se zdi tako, Simona84- zajedljivi in prijazni...
Rimljanka, vsekakor veje klic na pomoč- saj sem to napisala dobesedno, a ne? Ampak pomoč, kar se kuhanja tiče. Saj je to takšen forum, če se ne motim. Ne pa psihoanalizo. Sicer so mi tudi drugi še kaj svetovali, ampak tale Vendelina ni pa nič dobronamerna, pa se mi zdi, da nisem samo jaz tega opazila...
Se mi zdi, da sta se oglasila 2 moška- en s komentarjem in en z nasveti.. Nekaj je pa le...
čokoTudi jaz sem za- samo še o kuhanju, prosim!
In: ja- že pišem jedilnike, vidim, da to pri mnogih funkcionira. Še mož se je zagrel za pomoč pri sestavi (upam, da bo realen)...
čokoJa, in naša "dear vendi" je tako zelo predvidljivo potem, ko je sr** skuhala, spet poniknila... Enostavno, kajne!
Ne želim, da bi odpisala in bi tekla vroča debata, želim si le, da bi enkrat doživela, da bi rekla PUNCE, SEM MALCE MIMO PIHNILA...
jasna
Jaz ponavadi skuham za 1 dan vnaprej. Jedilnikov si ne pišem, kuham po trenutnem navdihu. Sem pač neorganizirana kaj čem, ampak meni "laufa".
Kuham pa čisto vse kar lahko stoji čez noč, drug dan samo pogrejem. Včasih, če se mi res ne da kuhat, pa, ko pridemo domov naredim solato in spečem jajca na oko, pa so vsi zadovoljni. Res pa je tudi, da moj mož ne komplicira, važno, da ni lačen. Otroka jesta kosilo v vrtcu, najmlajša pa pri tašči, ki jo čuva, tako, da potem doma samo še malo prigriznejo, ker niso lačni.
No, pa če boste že pisale, lahko mogoče še sem napišete?
Saj vem, da je tega že full, ampak saj veste...![]()
Mi smo se pred časom poskušali organizirati in sem predlagala hčerkama in možu, naj napišejo na list vsak 10 jedi, tako da bo za cel mesec (sem vedela, da bo tavečja po mojem okusu pisala, pač sva si bolj podobni, he he).
takole nekako so napisali:
-makaronovo meso, zelena solata
-špageti boloneze
-goveja juha, pražen krompir, govedina v kosih, hren, jabolčni kompot
-rižota, solata
-gobova juha, palačinke
-zelenjavna enolončnica, rižev narastek
-golaž, polenta
-puranji zrezki v omaki, njoki, solata
-dunajski puranji, pire krompir, solata
-krompirček in perutničke ali bedrce v pečici, solata
-regrat, šmorn
-češpljevi knedlčki
-musaka
-segedinar
-jota
-repa s proseno kašo in fižolova omaka
-krvavice, zelje, ajdovi žganci ali krompir v kosih
-pečene ribe (file morskega lista, ostriža ipd), krompirček v pečici ali blitva s krompirjem
-krompirjev golaž, hrenovka
-špinača, pire krompir, hrenovka
-pohane bedrce, pire krompir, solata
Več se jih trenutno ne spomnim. Zgleda kar veliko, a ne? Pa si vseno kdaj glavo razbijam, kaj za boga naj spet skuham...![]()
jasna
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Goveji golaž iz pečice

Rižota brez filtra