Klasična pizza
Danes sem iskala to temo. Začela se je šola in z njo spet razmišljanje, kaj skuhati prejšnji dan, da si enajstletnica lahko ob prihodu iz šole sama pogreje in dokonča. Kosila v šoli ne mara, meni se zdi pa tudi brez veze, da bi kar naprej žemljice in makovke jedla...
Tako da bom spet veselo vzela svinčnik v roke in napisala jedilnik
. Še prej bom prebrala vseh osem strani...
Naša skrinja je skoraj prazna
, če ne štejem kuhanih kostanjev, gobic, bučk in druge zelenjave in nekaj kosov piščanca...
In sem kupila:
- govedino za makaronovo meso, golaž in govejo juho
- mleto meso za čufte in omako boloneze
- paradižnik za "šalšo" ali kako že pravite tej fini omakci
.
Vse bo šlo po porcijah v skrinjo. Danes sem se pa rešila z ovseno kašo, ki jo hči obožuje ![]()
.
Lep dan in hvala vam za nasvete!
jasna
Po dooolgem času sem spet pogledala to temo. Kako hitro je minilo! Takrat je bilo res hudo, take utrujenosti ne privoščim nikomur. Vaše ideje za kosila so mi še kako prav prišle, s časom je postalo lažje. Zdaj sta fanta stara 9 in 11, prespita vsako noč, kosilo pa oba skuhata popolnoma samostojno, pa še načrtujeta sama,kaj bomo jedli
, ,uživata v kuhanju in v jedi tudi![]()
Tako da,če je kakšna mamica zdaj v isti situaciji- pogumno,saj hitro mine!
Pa še enkrat hvala vsem,ki ste mi takrat pomagali prebroditi krizo!
Čoko, to pa je lepo prebrati, da imaš dva tako samostojna fanta. Ker je moj sin dopolnil 9 let me pa res zanima kaj vse samostojno pripravljata tvoja fanta?
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Klasična pizza

Hrustljava piščančja cezarjeva solata s polento