Polnjene gobe
| unicorn je napisal/a: |
| " Vse živali so enakopravne. Ampak prašiči so bolj enakopravni od drugih." unicorn |
Tale me je pa kar pošteno nasmejala! Ampak pustimo zdaj to..
Kako je fajn, če človek ni preveč samozadosten in si upa prositi za kakšen nasvet, potem se pa najde cel kup prijaznih ljudi, ki takoj priskočijo na pomoč. Res ste super. Mislim, da bodo ideje še kako prav prišle tudi drugim, ne samo meni...
čoko
Sporočilo je spremenil(a) čoko dne 26. mar 2008 11:17:05Jaz svojima malčkoma 1 in 3 leto kuham kurjo in govejo juhco z rezanci, knedlčki, kašo ali vlitimi "nudlčki". To imata zelo zelo rada pa še veliko dela ni. Drugače še obožujeta testenine, večinoma brez omak, rada imata krompir v vseh oblikah; pečen, kuhan, svaljke, vse z malo mesa, potem palačinke, šmorn, krompirjevo juho s hrenovkami, riž z mesno omako (meso v tem primeru narežem full na drobno in je zelo hitro kuhano), zelenjavne juhice s korenjem, cvetačo in zdrobom, golaž s polento, ki ga ne papriciram veliko. Pa kakšne obare z obilo zelenjave,... .
Jaz imam to srečo da ponoči spita.
Uživaj, pa veliko uspeha.
gobica1402
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Polnjene gobe

Krompirjevi kroketi Saint-Florentin