Saj pri nas na srečo tud noben ne komplicira, mož pravi, da je tudi z nič zadovoljen, al pa s konzervo rib in paradižnikom... Samo zaradi otrok sem začela malo komplicirat, bi vseeno rada, da zdravo jesta...
čoko
Poke skleda z lososom
Saj pri nas na srečo tud noben ne komplicira, mož pravi, da je tudi z nič zadovoljen, al pa s konzervo rib in paradižnikom... Samo zaradi otrok sem začela malo komplicirat, bi vseeno rada, da zdravo jesta...
čoko| dzeljan je napisal/a: |
| Ej Jernej!!! Kaj pa če bi dal v iskalnik še možnost omejitev oz. možnost izbora "čas kuhanja" |
To bi bilo pa res super! Mnogim bi prav prišlo... Ali pa vsaj po zahtevnosti...
čokomamaF tako nekako sem imela tudi jaz v mislih.Zelenjavo in koščke mesa nareži na drobno ( jaz jo zrežem kar z rezalnikom za čebulo, vsaj tisto kar se da "korenček, krompir, kolerabico ... " ) . S tem boš skrajšala čas kuhanja. Tudi kus-kus in kaša se skuhata hitro in ju lahko hraniš kak dan v hladilniku. Prvi dan narediš kot prilogo, naslednji kot narastek zdarven juhica ali kompot.
Nič hudega, če se kak dan kosilo ponovi (jota, golaž, boranija ... ), le sadje naj bo na razpolago za vmesne obroke.
Tudi puding je za otročke že pravi obrok. Vmes lahko za spremembo vmešaš koščke babane, borovnic, jagod ali preliješ z malinovcem. Tudi vidva z možem ga bosta z veseljem pojedla kot priboljšek.
Te povsem razumem! Moj starejši do tretjega leta ponoči ni spal ( ne zaradi nediscipliniranosti ) in vem kako zgleda izčrpanost. K sreči mi je bila v veliko pomoč moja mami.
kobra 1
| Simona84 je napisal/a: |
Tu smo res razdeljeni v dve ekipi in tega ne more nihče zanikati. Določeni bodo vedno vlekli skupaj, kajne... žalostno, res... [metuljcek] Lep dan in veliko se smejte [metuljcek] |
| mamamia je napisal/a: |
| Vendy pač deli nasvete, včasih pri tem mimo pihne, včasih pa da komu misliti. mamamia |
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Poke skleda z lososom

Hrustljava piščančja cezarjeva solata s polento