Uporaba predpasnika v kuhinji
A ne da sem lahko malo važna? ![]()
![]()
![]()
Navadno ga nadenem, ko je že prepozno
. Včasih sem kot deveto
(prase)
.
No, klasično nošenje predpasnika, kot je bilo nekdaj res ni več, pri kuhanju in peki pa je praktičen, le navaditi bi se ga bilo treba.
kobra 1| anaeva je napisal/a: |
| Nagravžno kot sam hudič.Enkrat pa je sosedov mladi pes tisto"haljco"potegnil s sušila dol in sem mislila da je sedaj pa finish s to gravžo,.... anaeva |
Še ena je tu, ki poleti nosi te "nagravžne" haljice
. Res da tiste, ki se zavezujejo s trakovi, ne na gumbe - ko so pa tako hladne, lahke, nič te ne veže, korak je prost ... Malce bolj se potrudim, ko izbiram barve in motive, le izbira je žal zelo skromna
. Sem jih poskusila že sama šivat, pa nimam potrpljenja za take stvari.
Jaz sem pa ena tistih, ko dam predpasnik nase le ob posebnih priložnostih. Drugače nosim obleke za "doma", pa mi je vseeno. Za peko za božič, novo leto in velokp noč pa dam predpasnik
Prepasnik vedno dam gor ko se pošpricam ( kobra, sva že dva), seveda če ga najdem, imam namreč le enga.
ežojKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Izpostavljeno

Forumi (vroče teme)
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Video recepti

Rižek s piščancem in zelenjavo

Ribja juha s testeninami