Burger s Kraljevo fit štručko
Meni se je Marko na začetku smilil, ampak verjetno le zaradi tega, ker je brezdomec. Vsako oddajo pa mi je bolj in bolj antipatičen... pa tudi imam občutek, da če bi zmagal, da denar nebi prišel v prave roke. Nekako mu ne zaupam in nekaj na njemu mi ni všeč...
Zakaj pa ima Marko obrito glavo?
Ja a ni lepo zrihtan jade
Seksi, da je kar hudo ![]()
| Simona84 je napisal/a: |
Meni se je Marko na začetku smilil, ampak verjetno le zaradi tega, ker je brezdomec. Vsako oddajo pa mi je bolj in bolj antipatičen... pa tudi imam občutek, da če bi zmagal, da denar nebi prišel v prave roke. Nekako mu ne zaupam in nekaj na njemu mi ni všeč... [metuljcek] Lep dan in veliko se smejte [metuljcek] |
Mene pa zanima od kod imate informacijo, da ima tip 600€ mesečno - a je mogoče sam to povedal???
rrr
Kakorkoli, naj bo bogi ali ne- ni človek vreden zaupanja in zame vsekakor ni favorit za zmagovalca... Katka tebi pa hvala za te informacije (da si lažje ustvarjamo sliko, če kaj zamudimo).
| ribaracarak je napisal/a: |
Mene pa zanima od kod imate informacijo, da ima tip 600€ mesečno - a je mogoče sam to povedal??? rrr |
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Burger s Kraljevo fit štručko

Pizza s pršutom