Prosim, če mi poveste, če je zeleni čaj res zdravilen in za kaj je namenjen. Zadnjič sem enega kupila v DM in je vsem tako zanič, da ga tudi piti ne moremo. Katerega kupujete ve?
Hvala in lp!
beki
Prosim, če mi poveste, če je zeleni čaj res zdravilen in za kaj je namenjen. Zadnjič sem enega kupila v DM in je vsem tako zanič, da ga tudi piti ne moremo. Katerega kupujete ve?
Hvala in lp!
beki
beki, pred kratkoim je tekla debata o tem, preberi si kaj, če že nisi poskusila najti že odprte teme.
http://www.kulinarika.net/forum/topic.asp?TOPIC_ID=1369čaj
hy
Zanima me, če je tukaj kakšen strokovnjak za čaj. V sanalaborju sem kupila zeleni čaj sencha pa me zanima če je to ok???' samo tako malo informativno??
brusketkaPomembno je, da je čaj iz listov in ne iz steblov in drugih ostankov. Ponavadi so čaji v filter vrečkah slabi, saj so ravno iz teh ostankov, ker je lepo skrito v vrečkah. Če je iz listov, vedno na škatlici na veliko piše: leaf tea. Prav v listih so pa polifenoli, predvsem ECGC.
JuticaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Špinačna solata z rukolo, jagodami, oreščki, feto in sladkim balzamičnim prelivom

Bučna juha s kokosovim mlekom