Film

Jaaa, ta film je super!!! Ko sem ga prvič gledala, sem mislila, da bo zatežen do amena. Ampak je tako prisrčen, topel, na trenutke prav humoren....... Tudi jaz priporočam! Na klasik tv je pa danes (že teče) dobri, stari Tko pjeva, zlo ne misli - tudi fajn za pogledat !

lp

cervus

Včeraj petstotič gledali Tko pjeva zlo ne misli, čeprav ga imamo tudi na cedeju); Koljo danes gledamo tretjič ai četrtič (češki filmi so mi itak biiod nekdaj všeč).

Danes pa glesdaa tudi Pijevo življenje. Eden najlepših filmov zadnje čase.

mamamia

Reno vam priporočam dokumentares Jiro Dreams of suhi. (Čeprav biti vajenec 10 let je po moje eno samo preseravanje). 

Vanja

Danes si bom privoščil nedeljsko razvajanje ob PERFEKTNEM KOSILU in prebiranju dnevnega časopisja/revij, pri čemer bo popoldan namenjen gretju kavča in gledanju 2 dobrih in classic filmov-->

Vroča sedla (Mel Brooks)

http://www.youtube.com/watch?v=iLNQv19YpG4

in

Doktor Živago
http://www.youtube.com/watch?v=wAWrXTn5Www

Hjooo, slednjega se veselim kot da bi ravnokar prišel v kino. Te stare klasike so moja rak i rana. OBOŽUJEM JIH!!! Od Kleopatre pa vse mimo BEN HURA, Planeta Opic...uaaa

---Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo dosegel, kdor pa najde pot, bo cilj vedno nosil s seboj. (Dragi Nejček Z.)---

mišzmoke je napisal/a:

Danes bo  SLO 2  ob 21:40 češki film Kolja.

Priporočam ga vsem, ki jim ni odveč malo človeške topline in optimizma (pa ostalim tudi )

lp

mzm

Škoda da sem ga zamudila, gledala pred leti in bi ga takoj še enkrat.

Suzi

Suzanaz, poglej na www.partis.si, ga snameš in gledaš.

mamamia

Mamamia, to je kraja, joj!

Commis débarrasseur

Jaz pa sem mislila, da je smaopostrežba ...

mamamia

mamamia je napisal/a:

Jaz pa sem mislila, da je smaopostrežba ...

mamamia

Da ne bom tatica. Ssem se spomnila, da lahko oddaje in filme na slo1 in 2 pogledam tudi za nazaj! Si ga ogledam danes zvečer.

Suzi

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Izpostavljeno

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Venturini
MOJ vrtrimljanka
malo za hecNikita2
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti