Film

Jaz pa sem včeraj zvečer oklevala med Beležnico na POP in Gospodinjao na SLO. Odločila sem se na Beležnico. Ob gledanju sem uživala, film je nabit s čustvi in še danes mi misli uhajajo k posameznih prizorom iz drame. Zelo nazrono prikazano moč ljubezni, kar kar začneš verjetni v ta močna in večna čustva.

sonce51

Zadnje pol ure sem ujela Beležnico - ravno toliko, da sem šla objokana spat ;P

Brgita

Začela sem gledati Gospodinjo pa me ni prepričala. Tam nekje na sredi sem obupala.

Beležnice pa nisem gledala, ker mi Sparksove knjige sploh niso všeč.

Suzi

Suzanaz, škoda, ker je res čustven film,jaz sem ga včeraj gledala že drugič me je vseeno pritegnil!!

adalbert

Mene pa vedno znova razjezi, ko POP tv, tako na hitro konča filme. Sploh pri takih razneženih, kot je bil včeraj  

Euphoria

Nekaj dni nazaj sem na SLO2 gledala "Seraphine".

Ne vem, je "kriva" izredna Yolande Moreau, vsebina, režija...., ampak vtis ne pojenja.

lp

mzm

SUZANAZ je napisal/a:

Beležnice pa nisem gledala, ker mi Sparksove knjige sploh niso všeč.

hvala za namig, da obstaja tudi knjiga. jaz sem film gledala ža drugič, ampak ker imam spomin skoraj to kot Allie, me to ni motilo. 

Tudi jaz sem začela gledati Beležnico, že tam do dobre sredine sem porabila par robčkov, ampak nisem videla konca.

No včeraj sem potem prebrala kaj vse se je v filmu še zgodilo in samo pri branju sem si predstavljala, pa malo imela solzne oči.

Nekje ga moram dobiti in ga v celoti v miru pogledati.

alxteam

mišzmoke je napisal/a:

Nekaj dni nazaj sem na SLO2 gledala "Seraphine".

Ne vem, je "kriva" izredna Yolande Moreau, vsebina, režija...., ampak vtis ne pojenja.

lp

mzm

Oh ja. Simplement parfait! 

paulinne, tudi z žigosanimi znamkami smo lahko dobrodelni

Danes bo  SLO 2  ob 21:40 češki film Kolja.

Priporočam ga vsem, ki jim ni odveč malo človeške topline in optimizma (pa ostalim tudi )

lp

mzm

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Izpostavljeno

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Venturini
MOJ vrtrimljanka
malo za hecNikita2
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti