17. apr 2011 4:04
Pravkar nazaj iz kina: The Lincoln Lawyer z Matthew McCaunaghey-jem v glavni vlogi. Res super drama, pa še Matthew je kjut ko cukrček.
17. apr 2011 4:04
Pravkar nazaj iz kina: The Lincoln Lawyer z Matthew McCaunaghey-jem v glavni vlogi. Res super drama, pa še Matthew je kjut ko cukrček.
24. apr 2011 12:06
Na POP BRIO bo danes, ob 22,45 "Jezus Christ, Superstar", za lahko noč ![]()
lp
mzm
24. apr 2011 20:23
Tale Lincoln Lawyer - a je to po knjigi Michaela Connelyja? Mora biti dober!
Sonja
24. apr 2011 21:58
Huh zdej pa Meet Joe Black! D'best film! Oz. odlično odigrano + moja najljubša igralca Pitt + Hopkins _tmickena_
28. apr 2011 19:56
Sinoči je na 2. programu tv slov. bila ponovitev angleškega filma Umazane lepe stvari. Zopet eden tistih filmov, ki te ne more pustiti neprizadetega. Vedno znova ugotavljam, da ne vem s čim sem si zaslužila ta košček zemlje na katerem živim. Verjetno sem bila v kakšnem od prejšnjih življenj pridna (karma).Kljub stalnemu negodovanju nad politiko in gospodarsko situacijo v naši ljubi Sloveniji, imamo vseeno neverjetno srečo. Ubogi zemljani, ki bežijo iz svojih domov zaradi nasilja ali revščine ali kakšnih drugih težav. vikica
27. jul 2011 23:21
Že kar kakšno leto nazaj je bil na programu (novejši) film o Marilyn Monroe. Zdaj bi si ga rada ponovno ogledala, ampak ne vem, kako bi ga začela iskat ... Mislim, da v slovenščini nosi naslov Blondinka, ampak ga pod tem nazivom nikakor ne morem nikjer najti, vpisi kot "Blondie" in podobno v Google pa žal tudi ne prinesejo željenih zadetkov ![]()
Če se slučajno komu svita, za kateri film gre in kakšen je original naslov, bi lepo prosila, če mi lahko pomaga.
Hvala ![]()
27. jul 2011 23:31
A imaš v mislih mini serijo s Poppy Montgomery v glavni vlogi z naslovom Blonde.
http://www.imdb.com/title/tt0254890/
28. jul 2011 10:37
Kakšne 14 dni nazaj sem zelo pozno ponoči na Slovenija 2, ujela krasen francoski film o kralju, ki se odpove sinu, ker se je ta naskrivaj poročil z izvoljenko svojega srca namesto z dobro partijo, ki jo je on določil. Gledala sem pravzaprav le konec, ko kralj naroči umor svoje nesojene noseče snahe medtem, ko se je z njo prej močno povezal. Dialogi so deloma v verzih. Katera gledala?
terakota
31. jul 2011 19:53
Hvala, Vanja, pravi bo ![]()
21. avg 2011 19:10
Po prebrani trilogiji Millenium al kako že sem gledala tudi filme. Knjige in branje so boljši, verjemite!!!! ![]()
lp
cervusKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Pure svedri s paradižnikom in baziliko

Sladki rogljiči