Ne zdi se mi pošteno, da se nam, ki nismo naročniki Plus paketa, prikaže v rubriki Iskanje samo en rezultat iskanja. Navsezadnje recepte, slike in nasvete na forumih prispevami vsi, in to brezplačno.

Ržen sendvič s kajžarsko klobaso
Ne zdi se mi pošteno, da se nam, ki nismo naročniki Plus paketa, prikaže v rubriki Iskanje samo en rezultat iskanja. Navsezadnje recepte, slike in nasvete na forumih prispevami vsi, in to brezplačno.
Ja, življenje je krivična reč. Mambica, nauči se iskati, pa boš marsikaj našla, iščeš lahko na več načinov.....
In, smem vprašati, bi e tebi zdelo pošteno, da bi naročniki Plus paketa in tisti, ki ga nimate, imeli POPOLNOMSA enak pravice in dostope?
*ebiga mambica, tale svet res ni pošten.
ežoj
Rimljanka pa si me prehitela, zdaj pa je moj lektor šel na kavo in mi ne pride
, zato bom ponovila kar si že sama povedala.
Meni pa se zdi prav, da imamo plačniki plus paketa kakšno ugodnost več kot vi neplačniki, pošteno gor ali dol, ni mi pa jasno, kaj si mislila s tem, da vsi prispevamo tako ali drugače? Kulinarika bi morala plačati????
Jaz pa sem izjemno hvaležna Uredništvu, da sploh objavijo moje recepte in za trud, ki ga vložijo z lektoriranjem. Saj te nihče ne sili pošiljati recepte, ali ni to tvoja dobra volja?
lp
AnamarijaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Ržen sendvič s kajžarsko klobaso

Vanilijeve rolice