Polžki z mesnimi kroglicami
Mislim, da je vsakomur jasno, da so te besede to kar so, pa čeprav jih 1000x zaviješ v celofan.
alexis
Sporočilo je spremenil(a) alexis dne 21. feb 2008 14:01:00| MissLady je napisal/a: |
| Ne sodite po teh "izjavah", najprej preberite njegovo knjigo Pot samouresničevanja (itak je verjetno večine ne bo, ker ima natanko 1214 strani in večina tega ni sposobna niti v roke vzeti, kaj šele prebrati, potem pa so užaljeni če jim Rugelj reče, da so zabiti in faliranci), potem pa se opredelite. MissLady |
| tisdno je napisal/a: |
Prov rada bi spoznala kakšnega, ki se je zdravil pri njemu, da vidim, kakšen človek je nastal iz vseh njegovih nasvetov.
SILVA |
Enega sem osebno dokaj dobro poznala (visoko izobražen in razgledan gospod), ki se je odvajal in odvadil alkoholizma pri dr. Ruglju. Pohvalil ga je, povedal, da mu je šele on vbil v glavo, da je pijančevanje njegova krivda, ne krivda okolja in njemu je bilo to spoznanje osnova za napredek. Je pa ta gospod bolj "vodljive" sorte, pri drugačnih karakterjih njegova metoda ni imela uspeha. Kot povsod, je bilo tudi z dr. Rugljem tako, da ni vse primerno za vsakogar.
Imel je nek svojstven način izražanja, ki ni niti tako zelo unikaten. Zelo podobnega, le z bolj selekcioniranimi besedami, velikokrat zasledim tudi na temle forumu.
Ciladr. Rugelj naj počiva v miru.
Kar se pa njegove terapije tiče: zelo je kruta, ampak definitivno pomaga, če sodim po vseh ozdravljenih in ostalih psihoterapevtih, ki so se izšolali pri njem.
Tudi njegove trditve so krute, za marsikoga žaljive, ampak se bojim, da je možakar imel kar prav ... Ko sam gledam ta razvajeni pomehkuženi zahodni svet, me včasih kar zmrazi.
Osebno mnenje
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Polžki z mesnimi kroglicami

Lazanja z jajčevci, genovskim pestom in češnjevci