Zmagovalni bananin kruh
Nekateri na ta forum ne hodijo zato, da bi iskali recepte, pač pa iskali napake. Ker v življenju nimajo početi nič bolj pametnega, se izživljajo nad nami
. Pustimo jim veselje, če je toliko malo potrebno
. In če se nekdo "vozi po riti in glavi", bom napisala tako, kot sama mislim, da je prav. Se trudim, tako kot se (verjetno) skušamo vsi. Še najbolj pa se trudijo Jernej& Co. Jernej "alla ti vera", železne živce imaš.
ENo je popraviti in tudi avtor lahko vedno sam popravi recept. Drugo pa je pisanje v stilu: "A tukaj ni nobene lekture?". In to ne enkrat, ampak desetkrat predebatirano pod enoim receptom. Napiše se, če je kakšen kiks, pa ga popravi avtor ali pa kdo od nas.
Jernej - Urednik Kulinarične Slovenije
| rimljanka je napisal/a: |
Ne vem, zakaj bi bil nekdo užaljen, če ga kdo popravi. Kot da je kdo med nami nezmotljiv in vseveden. Če bi upoštevali vsaj 2 pregovora, bi bilo res lepo. 1. Na napakah se učimo. (žal običajno na lastnih) 2. Vse življenje se učimo. ( tako ali tako nam vseskozi dopovedujejo, da smo v takih časih, kajne?) |
Rimljanka, kje je pa mak![]()
| SonjaB je napisal/a: |
| P.S: In kmalu pride tudi moj recept: dala sem mu zelo domač naslov (takega poznam od mame že iz otroštva). Sem razmišljala: ga posloveniti, ga izumetničiti? Ne. Odločila sem se: to je moj recept in tak naj tudi ostane! To je del mene in moja POSEBNOST. Sonja |
In ravno zaradi tega nerad popravljam naslove...
Jernej - Urednik Kulinarične SlovenijeBlanchy, pravzaprav bi morala vprašati: kje je vrtnica? Ampak, sem se očitno malo prikrila. No, zdaj pa bo.
Morda bo komu pa le pomagalo: kaj, ko bi kakšno pripombo komu raje na ZS poslali, ne pa, da jo moramo tule vsi brati? In še vso kačo odmevov...
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Tema je zaklenjena, zato vanjo ne morete več pošiljati sporočil.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Zmagovalni bananin kruh

Polžki s krompirjem, ohrovtom in sirom