15. feb 2008 11:29
| patty je napisal/a: |
| Razmišljam, da bi pa mogoče pri tistih, ki si grizejo nohte gel nohti prišli prav...so preveč trdi, da bi jih pojedel, pa še lepo izgleda in pomoje bi bilo škoda nekaj tako lepega pojesti. Če jih imaš na sebi max 3 tedne, te potem tole grizenje lahko celo mine. Kaj mislite?
patty |
Ti iz lastnih izkušenj povem, da ne bo šlo.

No vsaj pri meni gel nohti niso zalegli. Še posebej če tvoja kozmetičarka ni na razpolgo takrat, ko jo rabiš. Zakaj?
1. meni je enkrat odpadel noht na sredincu, in ker bi prišla na vrsto šele čez tede dni me je tako živciralo, da sem vse dol dala
2. ko ti nohti rastejo posledično z njimi raste oz. se premika tudi gel, tako da moraš biti disciplinirana in imeti dovolj €, da hodiš to popravljat
Cene teh nohtov so pri nas kar visoke, za LJ pa sploh vem, da so enormne.
Tako, da. Ja, sem preizkusla in rezultat so uničeni nohti, ki si jih še vedno grizem.

Sem pa v Muellerju kupila en lak/gel proti grizenju nohtov in kar pomaga. Tako, da vačsih rata da imam malo daljše, potem pa se mi spet začnejo lupit in sem na istem.

Hodi pa moja sestra v BTC-ju v neko trgovino kjer imajo vse sorte lakov, ki so dobri.
alexis